Je beste vriend(in) meenemen naar je eerste date

Double-DatingIedereen is zenuwachtig voor een eerste date, maar hoe zou het zijn als je je beste vriend(in) mee kon nemen.

Met een derde erbij breekt het ijs soms wat sneller. Dat dacht ook een datingsite en daar maakten Sarah Beeny een concept van…….

Datingservice My Single Friend organiseert evenementen waar zoekende zielen morele steun mogen meenemen.

Ongeveer 86% van de alleengaanden vindt het belangrijk dat hun vrienden de persoon die ze daten leuk vinden en 76% wordt door een familielid of vriend aangemoedigd om zich in te schrijven op een datingsite.

Daarom heeft deze website een reeks events georganiseerd waar singles vrienden zich mogen laten vergezellen door vrienden, die ook hun profielschets helpen maken.

Elke single heeft net als bij een speeddate de tijd om de andere singles kort te spreken. Het verschil is dat daar nog voor elke partner een vriend(in) bij zit,  die aan het gesprek kan deelnemen, dus praat je telkens met 4 mensen aan een tafeltje.

De vrienden moeten de checklijsten invullen en goed opletten, waardoor de singles zelf de tijd krijgen om te genieten van de date.

Het eerste evenement vond vorige week in het Britse Shoreditch plaats, waar meer dan 150 vrijgezelle mannen en vrouwen de datetrend uitprobeerden.

Single Angela was alvast enthousiast over: “Het ontmoeten van nieuwe mensen kan angstaanjagend zijn. Je voelt je zelfverzekerder wanneer je vriend bij je hebt .”

Ook de vrijgezelle Jayne Robinson was lovend over haar eerste date met haar vriendin samen. “Het ongemakkelijke gevoel verdwijnt direct dankzij het gezelschap en je krijgt een tweede mening. Ik ging met een grote groep vrienden, zo wist ik zeker dat mijn avondje uit gezellig werd.”

MySinglefriend #Heartonsleeve from MySingleFriend on Vimeo.

Lees ook:Alleenstaande ouder meer in trek dan kinderloze single
Lees ook:Nederlanders vinden Vlaams accent opwindend; andersom bepaald niet
Lees ook:Kinderen hebben werkt op de singlemarkt in je voordeel
Lees ook:Singles hebben het zwaar in het voorjaar
Lees ook:1e date? Spijkerbroek aan!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>