Avontuurlijke vrouwen: Nieuw Zeeland heeft teveel mannen!

new-zealandDe Nederlander is van oudsher altijd wel een reislustig type geweest. Dat mag genoegzaam bekend zijn uit de geschiedenisboekjes.

Dus, voor avontuurlijke vrouwen, die het nog niet lukt om in Nederland een nestje te bouwen: It’s raining men down under, exact aan de andere kant van onze bol…….

Volgens de Australische krant The Daily Telegraph zouden er in het Nieuw Zeelandse Christchurch voor iedere vrouw 4 mannen beschikbaar zijn.

Tegen de krant lieten vrouwen zich ontvallen dat het voor hen hier momenteel hemel op aarde is.

De stad, die in 2011 getroffen werd door een verwoestende aardbeving, is sinds de ramp overspoeld door jonge mannen van over de hele wereld die meehielpen met de wederopbouw.

“In Christchurch was het zo dat er altijd meer vrouwen dan mannen waren, maar sinds de aardbeving is een golf van mannen naar ons toegekomen om te helpen”, vertelt een inwoonster.

En ze vervolgt met haar geluk. “Ingenieurs, bouwvakkers en it-mensen; je kunt kiezen uit allerlei nationaliteiten. Ik heb een leuke en knappe Zuid-Afrikaanse loodgieter aan de haak geslagen en we zijn nu een jaar samen. Ik ben zielsgelukkig.”

Christchurch en Canterbury Tourism roepen nu zelfs single vrouwen op om naar de drukste stad van het Zuidereiland te komen.

Lees ook:Stad van de liefde favoriete stek van singles
Lees ook:Wat mannen aantrekkelijk maakt voor vrouwen
Lees ook:€3000,- in de pocket als je trouwt en een kind krijgt
Lees ook:Filmseks wordt echte liefde
Lees ook:Kom op: Braziliaans vrouwendorp zoekt vers mannenvlees

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Avontuurlijke vrouwen: Nieuw Zeeland heeft teveel mannen!

  1. Date

    Dan ga ik daar maar een date zoeken :)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>