Mannen: neem boek, baby of hond mee als u indruk wilt maken

Vaak verschijnen er lijstjes met donts.

Zo zouden vrouwen nog steeds afknappen op mannen met sandalen en witte sokken en gruwen mannen van vrouwen met ongeschoren oksels en bermuda’s.

Behalve natuurlijk als er onder die tennissokken of 3/4 broek een Mr. of Mrs. perfect zit.

Het terrassen-, wandel- en parkenseizoen is aangebroken. Daarom vandaag een aantal zaken voor heren, waarmee zij zonder twijfel succes kunnen oogsten bij de dames…………

EEN BOEK
Mannen die in hun eentje een boek lezen, zien er intelligent en diepzinnig uit en kunnen daarom op veel vrouwelijke aandacht rekenen. Een onderzoek uit 2008 van de Britse literatuurvereniging National Literacy Trust toont zelfs aan dat de meeste mensen met een goede leesvaardigheid samenwonen of getrouwd zijn. Extra sexy feit: wie leest, rookt minder. Dat komt wellicht omdat de gezondheidswaarschuwing op het pakje sigaretten beter tot hen doordringt.

EEN BABY
In het park, in de supermarkt, aan de schoolpoort: sexy mannen met baby’s kom je overal tegen. Ze activeren je moedergevoel en af en toe ben je zelfs geneigd om hen stiekem in de gaten te houden. Intussen vraag je jezelf af of ze een vrouw hebben die thuis op hen wacht. Tip: ga gezellig met de baby wandelen van je vrienden of neem je neefjes en nichtjes mee.

EEN HOND
Veel vrouwen smelten als ze een man met een hond zien. De trouwe viervoeter wekt immers de indruk dat het baasje een stoere, betrouwbare partner is. Dat blijkt uit cijfers van een onderzoek, uitgevoerd door datingssite Lexa. Vooral labradors en beagles zijn echte vrouwenmagneten. Een man met een chihuahua of pitbull aan de leiband, scoort minder.

Lees ook:Vrouwen met een hond in huis baren gezondere kinderen
Lees ook:Gezinnen met een hond zijn actiever
Lees ook:Mensen met honden zijn toch socialer
Lees ook:Mannen denken dat het hebben van gadgets hen sexy maakt. Ah gossie….
Lees ook:Vrouwen missen de hond op vakantie, meer nog dan hun partner, kind of vriendin

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>