Een sterke vrouw begint zelf over condooms

Campagneposter - Vrouw‘Een sterke vrouw begint zelf over condooms’. EN: ‘Vrouwen vinden het fijn als je zelf over condooms begint’.

Het zijn de slogans van de nieuwe Vrij Veilig Campagne die deze week van start gaat. BNN-presentatrice Zarayda Groenhart van het programma ‘Spuiten en Slikken’ gaf het startschot………….

De campagne is bedoeld om jongeren aan te zetten op het juiste moment over condoomgebruik te praten. Ondanks goede voornemens om het altijd veilig te doen, lukt het bijna de helft van de seksueel actieve singles soms niet. Het aantal chlamydia-infecties blijft onverminderd hoog.

Het komt er meestal op neer dat jongens niet aandringen op condoomgebruik zolang de ander er ook niet over begint. Ze hebben eigenlijk het liefst seks zonder. Maar als ze staan voor de keuze: seks met condoom of geen seks, dan kiezen ze voor de eerste optie.

Veel jongens hebben echter wel condooms bij zich voor ‘het geval dat.’ Daarnaast willen ze graag goede minnaars zijn. Meiden hebben het liefst seks met condooms, maar vinden het moeilijk om erover te beginnen, hoewel ze graag sterk en zelfbewust willen overkomen.

Daarom dus deze adviezen:
Aan mannen: vrouwen vinden het fijn als je zelf over condooms begint.
Aan vrouwen: een sterke vrouw begint zelf over condooms.

Lees ook:Seks met condooms saai? Nee joh!
Lees ook:Vrouw prikt condooms lek voor ‘Fijne Moederdag’
Lees ook:Voor elke fase in het leven kiest een vrouw een andere ideale man
Lees ook:Rijke vrouwen baren zonen, arme vrouwen krijgen dochters
Lees ook:Vijftig Tinten Geweld

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>