Olllo olllo: anoniem flirten

Er is weer iets nieuws gelanceerd door de KPN: flirtdienst olllo. Via deze dienst kunnen mobiele gebruikers anoniem flirten met iemand binnen handbereik.

Dat wil zeggen, met iemand die daadwerkelijk in de buurt is. Dat is mogelijk omdat de KPN kan zien tussen welke zendmasten een mobiele beller zich bevindt……….

Je moet wel eest een profiel aanmaken en jezelf aanmelden bij de dienst. Zodra er een flirt-match in de buurt is, krijgt de gebruiker een sms en kan het profiel opgevraagd worden. Beide partijen blijven anoniem totdat men zelf besluit naam, nummer of locatie door te geven. Dan kun je afspreken elkaar te ontmoeten en kun je eindelijk zien met wie je die sexy smsjes hebt uitgewisseld. Net zoals met een blind date kan dat schrikken of blij verrast worden.

Binnenkort horen we dus mensen vertellen dat ze elkaar ontmoet hebben via Olllo. Ben je niet echt op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, dan vraag je je vast af wie Olllo is, maar dat is een kwestie van wennen. Jaren geleden hadden we de babbelbox, een haast science fiction-achtige manier om mensen te ontmoeten. Tegenwoordig is het vrij normaal als je verteld dat je je partner hebt ontmoet via een datingsite.

Flirten via smsjes kan natuurlijk hartstikke leuk en spannend zijn, maar hoe kun je flirten zonder dat je iemand ziet? Is flirten niet gebaseerd op het feit dat je iemand ziet en dan laat merken dat je hem of haar aantrekkelijk vindt?

Lees ook:Check jij de sms-jes van je partner?
Lees ook:Flirten met die hap? Nee, flirten met een app!
Lees ook:Flirten is goed voor je
Lees ook:Vanavond om 21.52 uur is het beste moment om ‘de ware’ te vinden
Lees ook:Geen geliefde? Dan verzin je toch de ideale!

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Olllo olllo: anoniem flirten

  1. Aad Buch

    hmm nul-zes lijn daten was ook 99 procent tegenvallers.. je waande je eerder in een one on one scene van the muppetshow of sesamstraat dan aan het daten ..

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>