365 dagen per jaar seks

Een jaar lang elke dag seks, de droom van elke man?

Charla Muller schonk dit aan haar partner als verjaardagscadeau.

Haar conclusie na dat jaar: je huwelijk wordt er beter van, maar het is niet vol te houden……….

“Toen ik mijn man dagelijks seks beloofde gedurende een jaar voor zijn 40ste verjaardag was hij niet meteen enthousiast. Na een week besloot hij er toch mee in te stemmen.

De eerste maand genoot hij echt van zijn cadeau. Hij was heel gelukkig en hij straalde de hele dag. Ik vond het ook heerlijk, door ‘s nachts vaker intiem te zijn, werden we ook een hechter koppel overdag”, begint Charla.

Ze schrijft over de plussen en de minnen:

“Het was ook goed voor mijn zelfvertrouwen, voor het cadeau voelde ik me niet bepaald zelfverzekerd. Toen ik zag hoe mijn man van mijn cadeau genoot, voelde ik me goed, sexy zelfs. Ik maakte me wel zorgen dat het een routine zou worden, bijna zoals het poetsen van mijn tanden of douchen. We vrijden bijna altijd voor het slapengaan en heel af en toe ‘s ochtends. In het weekend gebeurde het meestal na een romantisch etentje.”

“Gedurende de derde maand, zei mijn man plots dat het die dag niet zou lukken om te klaar te komen. Maar dat er morgen weer een dag was en het dan wel zou gaan. Normaal zou hij zich hiervoor schamen, maar door de portie dagelijkse seks was er minder druk om te presteren.

Ook in de 7e maand kregen we het moeilijk. Seks werd een taak, een routine, het was monotoon. Daarom besloot ik extra moeite te doen om wat dichter bij elkaar te komen. Ik begon meer met hem te praten, we knuffelden en kusten meer. Onze band werd hechter. Voor mijn cadeautje dacht ik dat mannen nooit seks afwijzen. Maar mijn man kon af en toe toegeven dat hij het niet altijd wilde. Ook werd duidelijk dat je er soms gewoon aan moet beginnen als je eigenlijk niet zoveel zin hebt. Tijdens het voorspel krijg je vanzelf zin”, aldus Charla.

“De dag nadat mijn man 41 werd was ik ontzettend blij, omdat ik niet langer elke dag seks moest hebben. Ik wilde dat jaar natuurlijk ook soms gewoon even rustig alleen zijn omdat ik moe was. Maar door het project ging ik wel beseffen dat er te weinig intimiteit was in ons huwelijk. We praatten meer, hadden meer plezier. Zowel in bed als erbuiten kregen we een betere band. Nu hebben we niet meer elke dag seks, omdat ik gemerkt heb dat het niet is vol te houden. Maar ik kan niet ontkennen dat dit het beste jaar van ons huwelijk was, tot nu.”, besluit Charla met een glimlach.

Charla Muller: ’365 nights. A memoir of intimacy

Lees ook:Wat ‘alle dagen seks’ met je relatie kan doen
Lees ook:3x per maand uit eten, 2x per week seks en 1x per week ruzie
Lees ook:Dat krijg je nou van ‘Alle Dagen Seks’….. een kind!
Lees ook:Elke dag seks: inspirerend, maar de tong op de schoenen!
Lees ook:Verkeerd cadeau? Berg je !

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>