Italiaanse pizzabakker betaalt alimentatie in natura

PizzaEen 50-jarige Italiaan mag de alimentatie aan zijn ex-vrouw voor hun beider dochter uitbetalen in pizza’s.

Zijn vrouw had hem voor het gerecht gesleept omdat ze de €400,- per maand liever handje-contantje kreeg. Maar de rechter heeft beslist dat de pizzabakker, die krap bij kas zit zijn ex en dochter pizza’s, canzones en pasta’s mag bezorgen…….

Toso & Nicoletta Zuin scheidden in 2002. In 2008 kwam Italië in de economische crisis terecht. Toso, die opnieuw getrouwd is en nog 3 andere kinderen heeft, kwam hierdoor steeds meer in financiële problemen. Hij moest zijn winkel sluiten, nadat hij niet langer in staat was om de leveranciers en zijn werknemers te betalen. Tussen 2008 en 2010 bood hij Zuin gratis eten aan in plaats van het geld dat hij moest betalen.

Advocaat Sonia Della Greca wees uit dat Toso geen van zijn andere afspraken had verbroken. Zo was hij altijd aanwezig bij de afspraken met zijn dochter en hielp hij zijn dochter positieve relaties te ontwikkelen met zijn nieuwe partner en de andere kinderen.

Lees ook:Hoogbejaarde oorlogsgeliefden sluiten elkaar weer in de armen
Lees ook:Vrouw wil geld van ex-man omdat ze geen seks kreeg
Lees ook:Om vast in de stemming te komen voor Vaderdag
Lees ook:De pendel-kalender voor kinderen van gescheiden ouders
Lees ook:Alimentatie betalen: ook aan een asociale ex?

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>