Deze 5 vrouwen hakten de penis van hun man eraf!

AUEr gaat eigenlijk geen jaar voorbij zonder dat er ergens een vrouw het lid van haar man eraf hakt, knipt, bijt of snijdt.

Soms met reden, soms wellicht terecht, maar wij zijn dan ook geen rechters.

Hier zijn 5 hakkie-takkie-weg-zakkie-gevallen die net dat ietsje meer hebben…

Dat meldt Newsmonkey in een special over superbitches.

Sada Abe is een Japanse legende. Er zijn honderden boeken over haar geschreven en massa’s films over haar gemaakt. In 1936 vermoordde ze haar lover met wurgseks, waarna ze zijn penis en testikels afsneed. Die droeg ze bij zich in haar tasje tot ze uiteindelijk werd gearresteerd na een klopjacht die heel het land in de ban hield.

Lorena Bobbitt stapte op 23 juni 1993 uit bed om water te drinken in het midden van de nacht. Ze kwam terug met een mes en sneed de penis af van haar man John. Daarna nam ze de auto en smeet het kroonjuweel ergens in een veld weg. Na een paar uur verwittigde ze zelf de politie. Na lang zoeken werd het lid gevonden en tijdens een operatie die 9,5 uur duurde werd het terug aan John gezet. Haar advocaten slaagden erin om de jury te overtuigen dat Lorena tijdens haar daad ontoerekeningsvatbaar was en ze kwam ervan af met 45 dagen in een psychiatrische instelling.

Lin & Xie Mouru waren 10 jaar jaar getrouwd in 2009 toen Lin thuiskwam met een andere vrouw en even eiste dat er een triootje zou plaatsvinden. Er ontstond een ruzie, die 5 uur duurde en waarbij Lin dreigde zijn vrouw en hun 3 kinderen te vermoorden. 2 dagen later ging Xie een tuinschaar kopen en terwijl Lin lag te slapen……. Ze kreeg 10 jaar cel.

In 2011 nam Catherine Kieu in Californië wraak omdat haar man, met wie ze overigens in scheiding lag, opnieuw aan het daten was met een ex. Onder het mom van een potje afscheidsseks liet ze haar man viagra slikken, goot hem vol drank en sneed toen met een mes van 30 cm zijn erect lid af. Waarna ze de penis in een afvalvermaler gooide. Ze kreeg er levenslang voor.

En dan is er de Russische Katya Kharitovonova (36) die samen met haar man Mikhael en een goeie vriendin des huizes naar een film keken thuis. Katya viel in slaap en toen ze wakker werd betrapte ze Mikhael met haar vriendin Liza. Ze sloeg een lamp stuk op het hoofd van Liza en zette haar tanden in de penis van Mikhael. Daar moet serieus wat kracht op gezeten hebben, want hij was eraf af. 2 jaar werkkamp werd haar lot.

Lees ook:Uit de diepvries: vrouw baart kind van man die al 3 jaar dood is
Lees ook:51-jarige vrouw, 2x getrouwd geweest, nu pas ontmaagd
Lees ook:Mike Moore verloor zijn penis, maar heeft nu toch een zoon
Lees ook:Echtscheiding omdat manlief te groot geschapen is
Lees ook:Vrouw trouwt met ex die haar wilde vermoorden

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Deze 5 vrouwen hakten de penis van hun man eraf!

  1. -

    Nu weet ik het zeker. Ik wil geen vriendin. En moet je opletten hoe snel ze naar me toe snellen. Altijd komen ze als je geen interesse meer hebt of bezet bent of in een slechte bui.
    Je hebt tijd genoeg gehad en bent niet geweest dus opdonderen. Ik heb het helemaal gehad met die vrouwen.

      /   Reply  / 
    1. Wade

      Ja man..de timing lijkt altijd verkeerd te zijn..helaas

        /   Reply  / 
  2. Anoniem

    Mijn vriendin heeft na een ruzie die wij hadden een mes op mijn ballen gezet, en dreigde ze eraf te snijden (castreren) gelukkig net niet gebeurt.
    Waarom zijn sommige meiden zo dom en gevaarlijk,of kicken ze erop gewoon ophangen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>