‘Bewust ontkoppelen’ is het tegengestelde van vechtscheiden

Young-Couple-Practicing-YogaGwyneth Paltrow en Chris Martin kondigden in maart aan uit elkaar te gaan, maar wonen nog altijd onder een dak.

Dat blijkt uit rechtbankdocumenten waarop entertainmentwebsite TMZ de hand heeft weten te leggen.

De leefsituatie van Paltrow komt aan de orde in verband met een contactverbod dat de 41-jarige actrice aanvroeg voor een doorgedraaide fan.

In de papieren staat dat ook Martin moet worden beschermd, omdat de 37- jarige Coldplay-zanger bij Paltrow in huis woont………

Op het strand deden ze een maand geleden een ceremonie onder leiding van een Kabbalah-rabbijn, met als doel ze voor te bereiden op de aanstaande scheiding.

Het expaar las voor uit de Zohar-geschriften, ontstaken vuur en gooiden steentjes in zee die hun dwalende geesten moesten symboliseren.

Gwyneth & Chris gebruikten bij het wereldkundig maken dan ook niet het woord scheiding, maar spreken over ‘conscious uncoupling’.

Dat is eveneens de naam van een mindfullness-achtige cursus, waarin je leert elkaar in 5 weken los te laten.

Wat je leert en beseft is dat niemand schuld heeft aan het stranden van het huwelijk. Beide partners hebben een even grote verantwoordelijkheid. Een waarheid als een koe natuurlijk, maar er zijn niet veel stellen in staat denk ik om het op deze wijze te doen.

Veel koppels zijn aanvankelijk (met het oog op de kinderen) van plan om ‘als vrienden uit elkaar te gaan’, maar in de praktijk lukt dit in 9 van de 10 gevallen niet.

Het is in elk geval exact het tegenovergestelde van wat Charles Saatchi & Nigella Lawson vorige zomer deden. Die eerste vloog zijn vrouw in een restaurant naar de strot, waar de gossip-journalisten voor de ruiten lagen.

Paltrow en Martin repten bij het uit elkaar gaan niet over een scheiding, maar hadden het over ‘bewust ontkoppelen’.

Op het nieuwe album van Coldplay, dat vandaag in de winkels ligt, zou Martin zijn hart uitstorten.

Lees ook:Dames: ‘maak geen ruzie met je vent, maar geef hem een blow-job!’
Lees ook:O, o, scheiding Gwyneth Paltrow & Chris Martin op de tocht
Lees ook:Blosjes-geheim Gwyneth Paltrow: seks, heel veel seks
Lees ook:Zo vader, zo geliefde
Lees ook:Dit is de mooiste en irritantste vrouw ter wereld

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>