Belgische plaatst haar gebroken hart op eBay

D11_GB73151MU.1_FC_ebayHART.jpg.275Christel uit Belgisch Limburg heeft liefdesverdriet en plaatste daarom haar hart op veilingsite eBay. ‘Gebroken hart.

In bijzonder slechte staat. Wil er dringend vanaf, dus doe gerust een bod.’

Christel loopt niet graag met haar verdriet te koop. Zelfs aan vriendinnen vertelt ze er niet veel over. De moeder van twee dochters houdt zich liever sterk. Voor haar omgeving, maar ook voor zichzelf.

Vorige week kreeg ze een mail van eBay dat er dit weekend geen plaatsingskosten waren. “En waar ik vanaf wil? Dat is niet moeilijk. Van mijn gebroken hart.”

Christel heeft niet veel geluk gehad in de liefde. Na 1 jaar huwelijk scheidde ze van de vader van haar kinderen. Daarna leerde ze iemand kennen met wie het fantastisch klikte.

“Maar veeleer platonisch. We kregen een relatie, maar hij was op zoek naar verliefdheid die hem van zijn sokken zou blazen. Ik heb lang gewacht. Tot ik er helemaal onderdoor ging. Alles had ik gegeven. Ik was totaal leeg.”

Het kostte jaren, maar uiteindelijk durfde Christel zich opnieuw open te stellen. Deze keer voor een goede vriend, die ze door en door vertrouwde. Maar opnieuw liep het mis.

In september werd Christel 40. Vlak daarvoor werd ze helemaal onverwacht opnieuw verliefd.

“Een schat van een man. Vlak na mijn verjaardag zijn we een relatie begonnen. Het was heerlijk. ‘s Avonds zaten we gezellig in de zetel te praten, romantisch muziekje op de achtergrond. We hebben dezelfde humor. Mijn vrienden vonden hem super en we maakten plannen samen. Ik begon eindelijk te geloven dat geluk in de liefde ook voor mij bestond.”

Tot vorige week ook die liefde abrupt eindigde. “Vrijdag hadden we een geweldige avond. We gingen naar de film, hij was ontzettend lief voor me. Eén dag later was het allemaal voorbij. Hij was zijn ex tegengekomen. En daar stopte het.”

“Ik ben heel bang geworden. Hoe kun je nog vertrouwen schenken als het allemaal zo plots eindigt? Ik doe mijn best om de stukken van mijn hart te lijmen. Maar eigenlijk schiet er alleen lijm over. Het werkt niet meer. Dus staat het op eBay. Misschien wil een verzamelaar er nog iets voor geven. De biedprijs is €1,-. Meer is het niet waard.”

Lees ook:Aangeboden: compleet leven
Lees ook:Vrouw trouwt met ex die haar wilde vermoorden
Lees ook:7x oude liefde van Reddit en Imgur
Lees ook:Sluit in deze Valentijnsweek gratis een Gebroken Hart verzekering af
Lees ook:Hartpatiënt stapelverliefd op zus van man wiens donorhart hij heeft

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Belgische plaatst haar gebroken hart op eBay

  1. Cindy

    Ik weet zeker dat jou grote liefde nog zal komen.
    Zo’n meid als jij! Ik denk dat je niet op hem moet wachten. Opeens
    duikt jou prins zeker op.veel succes!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>