Echt + Scheiden = Feestje

Vandaag staat er in Elsevier een artikel over de opkomst van de divorce party. Het schijnt een hit te zijn in Amerika en ook België blijft niet achter. In Amerika heb je zelfs sites zoals darndivorce.com en divorceinfo.com die tips geven hoe je een perfect echtscheidingsfeestje kan geven………….

Leuke tips zoals schenk veel alcohol en het verbranden van je huwelijksakte kun je daar vinden. Ook op het gebied van marketing blijven scheidingshebbedingetjes niet achter. Zo kun je daar vinden voodoo poppetjes en happy divorce chocolats.

En zoals je daar the weddingplanner hebt, zo ontstaat logischerwijs ook een divorceplanner. Volgens de divorceplanner bestaan er “Voor de meeste grote gebeurtenissen in het leven een soort ritueel of ceremonie om ons er doorheen te helpen. Tijdens een scheiding zijn mensen min of meer op zichzelf aangewezen.’

En ja, waarom zou je het niet mogen vieren? Het is weer een andere stap in je leven, nieuwe wegen te bewandelen, nieuwe kansen te grijpen, nieuwe liefdes te ontmoeten.

En na de break-up party geef je een vrijgezellenfeestje, om te vieren dat je weer in de markt springt.

Lees ook:Net bij je partner weg? Hop hop naar het scheidingscafé!
Lees ook:Scheiden o.l.v. Goedele Liekens in ‘Divorce Hotel’
Lees ook:Lachen en huilen om echtscheidingen bij ‘Divorce’ van Linda de Mol
Lees ook:De meesten zoeken binnen een jaar na scheiding een nieuwe schouder!
Lees ook:Lekker uit je dak op een echtscheidingsparty

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>