Sorry, ik deed het met opzet

Er zijn een aantal momenten in een relatie die duidelijk maken dat het allemaal ten einde loopt.

Contact met elkaar opnemen wordt minder, irritaties worden groter, plannen voor de toekomst worden onder het vloerkleed geschoven, er wordt meer aandacht besteed aan vrienden en familie dan aan de partner, gesprekken worden afgedaan met een snelle ‘ja’ of ‘nee’, foutjes van de ander worden opgeblazen en ieder leeft in een eigen droomwereldje.

Tijd om er een einde aan te maken, maar hoe?

De makkelijkste manier is om er voor te zorgen dat de ander het uitmaakt.

Dat doe je door jezelf bijvoorbeeld op te stellen als de grootste eikel/trut in de universe, zorg er voor dat je partner schoon genoeg krijgt van je onmenselijk gezeik en geef niets, neem alleen maar. Grote kans dat je partner het bijltje erbij neergooit.

Een andere manier is een andere relatie aangaan en zorgen dat je gesnapt wordt. Hopelijk wordt de relatie dezelfde dag nog verbroken.Je kunt ook heel erg eerlijk zijn en zeggen: de gedachte dat ik nog tien jaar met je door moet maakt me enigszins misselijk. Meestal komt die boodschap wel aan.

Deze drie manieren zijn uiteraard niet de beste, maar helaas worden manieren één en twee nog steeds vaker aangegrepen dan je denkt. En dat is jammer want mensen worden onnodig heftig gekwetst.

Dus mocht je het willen uitmaken, doe dan niet opzettelijk lullig, maar zeg het gewoon. Het is al moeilijk genoeg.

Lees ook:Met deze 4 houdingen verkloot je je relatie zeker!
Lees ook:Partner krijgt de schuld van aanlaten apparaten thuis
Lees ook:Fantaseren
Lees ook:Zij shopt, hij wacht
Lees ook:Wat is erger: overspel of verliefd worden op een ander?

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>