Dames, neem een toyboy: dan haal je de 100 wel!

David&DaisyHet lijkt of het fenomeen oudere vrouw en jongere man een nieuw fenomeen is. Maar het is natuurlijk van alle tijden.

Dat bewijst bijvoorbeeld deze Daisy Dunnett. Vandaag wordt zij een eeuwlinge en viert dat feest met haar 67-jarige toyboy………

Daisy was al getrouw en had 3 kinderen op het moment dat haar huidige man David werd geboren. Ze was 50 jaar getrouwd met haar eerste man Frank toen die overleed.

Weduwe Daisy dacht dat ze eenzaam en alleen zou sterven, totdat ze op 72-jarige leeftijd haar 33 jaar jongere bovenbuurman David ontmoette.

Ze werden verliefd en na 9 jaar vroeg David zijn Daisy ten huwelijk. Op Dunnets 82-jarige verjaardag trouwde het stel en 18 jaar later zijn ze nog steeds heel gelukkig samen.

“Het leeftijdsverschil is nooit een issue geweest. We houden van elkaar en dat is alles wat ertoe doet”, aldus David tegen SWNS.

Daisy vermoedt dat ze dankzij haar jongere man zo oud is geworden. “Ik denk dat ik nu dood zou zijn geweest als ik hem niet was tegengekomen. Wanneer je als oudere alleen woont, is het heel makkelijk om op te geven en niet meer goed te eten. Hij geeft me een reden om van het leven te genieten.”

Lees ook:Elke rijpere vrouw zou een jonge minnaar moeten nemen
Lees ook:Ex-vrouw Winnie en officiële weduwe Graça beiden aan sterfbed Mandela
Lees ook:De oude bok met zijn groene blaadje is nog immer springlevend
Lees ook:Grote broer is de ergste pestkop
Lees ook:Dochter van bruid blijkt zwanger van bruidegom

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>