Bezette mannen syndroom

Veel vrouwen geven er zelfs de voorkeur aan: een reeds gebonden man. Psychologen spreken zelfs van een bezette-mannen-syndroom………………..

Muizen hebben er ook last van: meisjesmuis valt eerder op jongensmuis als die de geur van een andere meisjesmuis met zich meedraagt. En, zoals we allemaal weten, is geur een belangrijke factor bij aantrekkingskracht.

Het resultaat van het onderzoek met de muizen zou toegepast kunnen worden op vrouwen: “Vrouwen zouden genetisch zo geprogrammeerd zijn om mannen te kiezen die de geur van een andere vrouw met zich meedragen.”

Jaloezie speelt een grote rol bij deze aantrekkingskracht. Een vrouw wil gewoon alles hebben wat een ander ook heeft, dat geldt voor kleding, tassen en schoenen en dus ook voor mannen. Een man wordt pas interessant als een andere vrouw hem heeft. Het geeft zelfs een machtsgevoel omdat hij zijn vrouw bedriegt met jou.

Andere psychologen zoeken de oorzaak in het verleden. Je opvoeding en de voorbeelden die je ouders je hebben gegeven. Als je geen liefdevol of warm gevoel hebt meegekregen van huis uit, dan kan dat problemen opleveren in de vorm van het opzoeken van onmogelijke liefdessituaties.

En dan hebben we natuurlijk nog bindingsangst en verlatingsangst. Het is ook wel zo lekker veilig, zo’n bezette man. Hij wil niet samenwonen, trouwen of kinderen. Het is lekker los en vrij. Over een bezette man kun je in ieder geval zeker van je zaak zijn: hij zal zijn vrouw nooit voor jou verlaten.

Lees ook:Hekel aan spruitjes is erfelijk
Lees ook:Vrouwen vinden mannentranen reuze opwindend
Lees ook:Mannen lullen niet, zij lossen hun sores al vissend op!
Lees ook:Sperma van onvruchtbare mannen krijgt hulp van muizen
Lees ook:Heren: gooi uw deo’s weg, vrouwen willen testosteron ruiken!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>