Millennials zijn van de hele wereld het gelukkigst in Amsterdam

iamsterdam

Bommetjevol in het in Amsterdam. Onze hoofdstad oefent een grote aantrekkingskracht uit op vooral jonge toeristen. En dat is niet zo gek: want de generatie millennials (geboren tussen 1980 en 2000) zijn er het meest happy van alle wereldsteden. zo blijkt uit onderzoek van het Duitse Nestpick.

Op basis van criteria zoals werkgelegenheid, kostprijs, mobiliteit, nachtleven, gezondheidsvoorzieningen, internet en tolerantie ten opzichte van holebi’s stelde het werd een ranglijst samengesteld van de populairste steden bij die generatie jongeren om te vertoeven.

Wel moet je erbij nemen dat de (huur)prijzen in Amsterdam best hoog zijn. De hele top 10 ziet er zo uit, voor details over op welke gebieden de steden goed scoren, kan je de hele lijst hier raadplegen. 

1. Amsterdam
2. Berlijn
3. München
4. Lissabon
5. Antwerpen
6. Barcelona
7. Lyon
8. Cologne
9. Parijs
10. Vancouver

Lees ook:Het is weer ‘bon ton’ om de grote stad te verlaten
Lees ook:Mannen koken minder vaak, maar wel uitgebreider dan vrouwen
Lees ook:Rent een vent? Nee, investeer in een heer!
Lees ook:In Ede zijn mensen het gelukkigst, in Rotterdam het ongelukkigst
Lees ook:Stad van de liefde favoriete stek van singles

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>