Mannen: met een kind ben je aantrekkelijker!

HunkBabyAls je als man wil scoren, bijvoorbeeld in een park, de kroeg of zomaar ‘in het wild’ op straat, dan doen een hond, een boek of een baby als gezelschap het altijd goed. Niet alleen voor gezellige vriendschappelijke praatjes, maar ook om vrouwen aan te trekken.

Die vrouwen vinden dat overigens ook van hun eigen man…….

Dat blijkt uit nieuw onderzoek rondom Vaderdag van onder 823 vrouwen.

96% van de Nederlandse jonge moeders vindt hun man aantrekkelijker nadat hij vader geworden is en 60% vindt zelfs dat haar man véél aantrekkelijk is.

63% van de jonge moeders geeft aan verrast te zijn door de verzorgende kant van hun partner. Vooral mannen in Flevoland blinken hierin uit: ⅓ van hen neemt meer dan 60% van de verzorging van de kinderen op zich.

44% was daarnaast ook nog verrast dat hun man gevoeliger was geworden, 28% vond hun man meer huishoudelijk en 16% was blij verrast dat hun man
meer thuis was.

Mannen uit Midden-Nederland staan ‘s nachts het vaakst op voor de kinderen
Nederlandse vrouwen uit Midden-Holland hebben het getroffen: meer dan de helft van hun mannen staat ‘s nachts altijd op als de kinderen wakker worden.
Zuid-Hollandse en Utrechtse mannen staan hierbij aan de top met 57,2% en 57,1% mannen die ‘s nachts altijd opstaan als de kinderen wakker worden. In Zeeland wonen de meeste mannen die nooit ‘s nachts opstaan (27,6%).

Op de vraag hoe Vaderdag gevierd wordt, blijkt dat zelfgemaakte cadeau’s nog steeds favoriet zijn. 76% van de papa’s kan dan ook een zelfgemaakt cadeautje of kaart verwachten. De meeste gezinnen (41%) geven aan tussen de €10,- en €20,- uit te geven aan Vaderdag en daarmee houdt Nederland het lekker simpel.

Lees ook:Demograaf Jan Latten breekt lans voor drukke Nederlandse man
Lees ook:Barry Atsma meest sexy single vader, Martijn Krabbé met stip op 2
Lees ook:Vrouw van nu wordt liever zorgzaam bevonden dan sexy
Lees ook:Nederlandse milfs hebben dubbele agenda’s
Lees ook:Vrijgezelle moeders zijn zeer geliefd op datingsites

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>