Vrouwen die in de winter geboren zijn, hebben grotere borsten

De maat van je beha is niet alleen afhankelijk van je genen-pakket, maar ook van het soort voeding, hormonen in de omgeving en heel opvallend: ook van het jaargetijde waarin je als babymeisje geboren werd.

Zo blijkt uit de The Great British Bra Survey onder 2000 vrouwen tussen de 16 en 75 jaar.

De gemiddelde behamaat in het Verenigd Koninkrijk was 80C en inmiddels toegenomen tot 80E. Vrouwen in Cheshire, Manchester en Lancashire hebben gemiddeld een E-cup, in het noordoosten van Engeland doen ze het wat bescheidener met een B-cup.

Vrouwen die in de wintermaanden ter wereld kwamen hebben gemiddeld zelfs een F-cup. Vrouwen die jarig zijn juni, juli of november, hebben eveneens een D- of E-cup. De overige vrouwen hebben gemiddeld een beha met een C-cup.

Verder werd uit het onderzoek duidelijk dat de gemiddelde borstomvang bij vrouwen niet alleen gedurende de maandcyclus verandert, maar ook nog een fluctueert gedurende het hele jaar. Uiteraard is dat volgens de lingerie-industrie aanleiding om in veel beha’s te investeren.

Lees ook:Weg met Movember, het is nu ‘DecemBeaver’!
Lees ook:Volgend seizoen ‘Bankier Zoekt Vrouw’ en ‘Loodgieter Zoekt Vrouw’ bij de KRO?
Lees ook:Beha-loos sexy in plaats van een opgehesen decolleté
Lees ook:Push-up beha’s pushen ook het zelfvertrouwen
Lees ook:De beste relaties starten in de winter

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>