Beenhaar, nekhaar, okselhaar, schaamhaar: scheer je weg zeg!

PolishedWomanStatueVrouwen zijn veeleisend en keihard in hun oordeel waar het gaat hoe mannen eruit zien.

Maar die laatsten kunnen er ook wat van. Laatst vertelde een man mij dat hij al tijden tegen zijn vriendin wil zeggen dat hij wel weet dat ze een snor heeft en dat bleken niet afdoende is.

Tsja, lichaamshaar lijkt volksvijand nummero uno: geen schaamhaar, geen beenhaar, geen okselhaar en dus al helemaal geen snorharen bij de dames. Alles graag glad gepolijst………..

Dat blijkt ook uit de enquête van msn.co.uk, waarover wij gisteren ook reeds berichtten. De snor bij vrouwen is de grootste afknapper  voor mannen.

Overigens blijkt dat vrouwen wel degelijk op de hoogte zijn van de mannelijke eisen op het vlak van lichaamsbeharing.

Voor een eerste date zorgt maar liefst 58% van de dames dat haar benen netjes geschoren zijn. Daarnaast investeert nog eens 17% in een bikiniwax.

Hoewel amper 10% van de dames voor een eerste date een Brazilian wax laat uitvoeren, maakt dit niet zoveel uit voor 42% van de mannen. In het algemeen verwacht eenderde wel van de dat de schaamstreek netjes getrimd is. Een kleine minderheid van 1% vindt versierd schaamhaar bij vrouwen hemels.

Te behaarde mannen zijn ook voor vrouwen een grote afknapper, al zijn vuile lakens, onverzorgde nagels en een rommelige kamer nog een tikkeltje erger. Onverzorgd schaamhaar staat pas op 9 t.o.v. 6 bij mannen. Vrouwen lijken zich vooral te ergeren aan mannen die te lui zijn om hun baard en snor te scheren.

Lees ook:Vrouwen vinden onverzorgdheid de grootste afknapper, mannen een begroeide bovenlip
Lees ook:Ander ras of geloof OK, maar stinkende mannen en vrouwen met snorren zijn spelbedervers
Lees ook:Snorren leveren wel wat op!
Lees ook:De begroeide bovenlip II
Lees ook:Snorren: alleen in deze maand Movember graag

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>