Hoe groot moet de diamant zijn om een vrouw te bevredigen?

image‘Diamonds are a girl’s best friend’,

Marilyn Monroe zong het al en de manier waarop ze dat destijds deed bezorgt vele mannen ook nu nog steeds het nodige kippenvel en een gevoel van nostalgie.

Alhoewel vaak beweerd wordt dat het tijdperk dat de diamant de grootste vriend van vrouwen is, achter ons ligt, blijven vrouwen natuurlijk eksters.

Hoe echter, hoe beter en hoe groter, hoe heter…….

Hoe groot moet een diamanten ring dan zijn om een vrouw gelukkig te maken?, vroeg Simon Laham zich af in zijn boek ‘The Science of Sin: The Psychology of the Seven Deadlies (and Why They Are So Good For You)’

Het antwoord is even opmerkelijk als eenvoudig: het maakt niet uit, zolang hij maar groter is dan de ring van de andere aanwezige vrouwen.

Onderzoekers lieten vrouwen binnen een groep de omvang van hun ring vergelijken. Wat bleek? Het geluksgevoel was het grootst bij de vrouwen die de grootste diamant hadden.

Maar vrouwen die de grootste ring hadden in een groep van welgestelde mensen voelden zich niet gelukkiger dan vrouwen in een groep van minder gefortuneerden, die op hun beurt in die groep de grootste diamant hadden. De conclusie is dan ook dat de absolute omvang van de ring niet bepalend is. Het gaat om de relatieve omvang.

Met andere woorden: het hangt er maar vanaf wie er in je vrienden- en kennissenkring zitten. Gooische mannen zijn dus duur uit..

Samantha uit ‘Sex And The City’ vindt diamanten bijna net zo lekker als seks. Hoor haar gekirrr…

Lees ook:Vrouwen zijn nog steeds tuk op lekker ding op knie + ring
Lees ook:Einzelgängers emotioneel stukken intelligenter dan groepsdieren
Lees ook:Afgewezen in de liefde? Neem een hond of kat!
Lees ook:Mannen met even grote wijs- als ringvinger zijn het aardigste
Lees ook:Geluk moet je niet zoeken, laat het jou vinden

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>