De Italiaan als verleider is op z’n retour

ItaliaanseMannenZe worden door velen nog steeds geprezen: de Latin Lovers, maar de Italiaanse man heeft nu toch zijn beste tijd gehad.

8 van de 10 toeristes valt niet langer voor de vleierij en avances, waarop de reputatie van de Italianen gestoeld is……..

Zo blijkt uit een peiling bij 1000 reizigsters door het gastronomische en toeristische magazine Vie del Gusto.

Reden voor de desinteresse? De Italiaan schuift steeds meer de vrouwelijke dan de mannelijke kant naar voren (57%) en heeft zijn charme verloren op het gebied van amusement en vrolijkheid (51%). De helft van de dames verwijt de Italiaanse mannen bovendien dat ze zich infantiel gedragen.

Zij die de harten wel nog sneller doen slaan, blijken studenten (23%), ondernemers (21%) en DJ’s / animatoren van vakantiedorpen (17%). De populariteit van de Italiaanse strandjongens is evenwel in vrije val (11%).

Goede kenmerken aan de Italiaanse mannen zijn toch nog steeds: dat ze galant zijn (78%), goed gekleed gaan (67%) en attent zijn (59%). Voorts minpunten: hun ironie (45%) en hun niet altijd even atletische lichaamsbouw (43%)

Illustratie: RTL-nieuws correspondente Pauline Valkenet schreef er al een boek over. Italiaanse mannen: macho’s, moederskindjes, meesterminnaars.

Lees ook:Dames, weten wat je date doet? Kijk eens naar z’n sokken!
Lees ook:Italiaanse vrouwen zijn het meest sexy van Europa
Lees ook:2 voormalig jihad-gegijzelden trouwen elkaar
Lees ook:Vrouw beboet nadat ze echtgenote van haar minnaar inlichtte
Lees ook:‘Zelfs de kosten van 20.000 sms’jes wegen niet op tegen mijn hoeveelheid liefde voor jou’

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>