App om gentleman te lijken, maar gewone klootzak te blijven

BroApp‘Schatje, hoe was je dag?’ of ‘Ik kan niet wachten totdat ik je weer zie!’.

Berichtjes die de meeste vrouwen maar wat graag krijgen van hun vriend of man. Maar die ‘vergeet’ dat nog weleens of heeft daar simpelweg geen zin in.

De makers van een nieuwe App helpen daar een handje bij…….

De BroApp stuurt, verspreid over de dag, automatisch berichtjes naar de vriendin. Mannen kunnen kiezen uit standaardtekstjes of vullen er zelf een paar in.

De relatie min of meer uitbesteden dus, zodat er meer tijd overblijft voor bro’s. Wel een gentleman lijken, maar ondertussen een lekkere opportunistische zak blijven.

Het idee is van een Australiër, die de app helemaal ‘girlfriend-proof’ maakte. Zo moet de man de Wifi-netwerken van zijn vriendin invullen, zodat de app weet wanneer ze in dezelfde ruimte zijn.

Want het zou natuurlijk opvallen als je als vriendin ineens het berichtje: “Wat ben je aan het doen?” van je vriend krijgt, terwijl je naast hem op de bank zit.

De app leidt wantrouwige vriendinnen ook nog eens om de tuin, zeggen de makers. Als een nieuwsgierige vriendin de app probeert de openen, verandert de BroApp in een lijst met potentiële cadeaus voor vrouwen.

Lees ook:Vreemdgaan dilemma
Lees ook:Vriendschap beëindigen is nog lastiger dan een partner dumpen
Lees ook:Harteloze mensen beëindigen hun sms’jes met een punt
Lees ook:Rond je 30ste, na je eerste bevalling, begin je op je moeder te lijken!
Lees ook:Roem erotiseert: de beste koekenbakker van Nederland krijgt huwelijksaanzoeken

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>