Boer Zoekt Man Willem wordt reisleider op Lesbos

SapphoBoer Willem Beekman, de homoseksuele boer uit Lochem die vorig seizoen mee deed aan Boer zoekt Vrouw Man gaat jobhoppen.

Hij had een biologisch dynamische zorgboerderij, maar zoekt het qua werk nu wat verder van het erf……

In mei gaat Willem een aantal groepsreizen op het platteland van het Griekse eiland Lesbos begeleiden. Jawel: het eiland is de naamgeefster van de vrouwenliefde.

Dit heeft zijn oorsprong in het werk van dichteres Sappho, die er circa 625 v.Chr. geboren werd. Zij was de eerste vrouw die de moed had over vrouwen te zingen, als tegenhanger van de stoere mannenliederen.

Haar gedichten gingen o.a. over de vriendschap van vrouwen, het landelijke leven, de bruiloften e.d. Zij richtte ook een school op voor vrouwen waar zang, dans en muziek werden onderwezen.

Als het gidswerk ex-boer Willem goed bevalt, dan wil hij dit naar eigen zeggen mogelijk structureel gaan doen, weet de Gelderlander.

Eerder maakte Willem bekend de politiek in te willen. “Ik sta voor GroenLinks op een verkiesbare plaats op de lijst en komend jaar zijn de gemeenteraadsverkiezingen. Ik hoop een steentje bij te dragen”, liet hij weten.

Lees ook:Yvon verklapt: ‘Jawel, Boerin zoekt Vrouw!’
Lees ook:Nooit eerder wilden er zoveel vrouwen met een boer trouwen
Lees ook:Boer Zoekt Vrouw Tom verstopt zich
Lees ook:Boer Zoekt Vrouw Ada zoekt andere man
Lees ook:Boer Zoekt Vrouw: Mooie Tom, Geile Geert, Stille Bertie, Kaaskop Theo en Snelle Jan

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>