NL versie van online datingserie CATFISH

CatfishDe succesvolle realityserie ‘Catfish: The TV Show’ komt mogelijk naar Nederland.

Daarin worden jongeren gevolgd met een internetrelatie, die hun digitale geliefde door omstandigheden nog nooit in levende lijven zagen……

Productiehuis Simpel Media heeft het format van MTV aangekocht.

De makers van de Amerikaanse versie regelen een eerste ontmoeting. Zijn beide personen diegene die ze zeggen te zijn? Of is een van hen een kat in de zak en heeft hij of zij zich uitgegeven voor iemand anders?

“Het is een enorm succes in de VS.” zegt producent Laurens Woldberg tegen Spitsnieuws. “De spanningsboog die je in een aflevering opgebouwd ziet worden maakt dat kijkers blijven hangen. Je raakt na 5 minuten kijken al benieuwd naar de afloop van de aflevering.”

Maar er zijn natuurlijk bij ons veel minder mensen met internetliefdes, zie ze nog nimmer zagen dan in de USA.

“Dat moet inderdaad nog blijken. We zijn nu op zoek naar ‘zaken’ en onderzoeken of dat soort relaties bestaan hier in Nederland. Het zou heel goed kunnen dat we straks tot de conclusie komen dat dergelijke verkeringen vooral tussen Nederlanders en iemand in het buitenland bestaan. Maar ook als je in Groningen woont kun je best een internetvriendinnetje in Maastricht hebben dat je nog nooit ontmoet hebt. Dan hoeft afstand nog niet eens de belangrijkste reden te zijn dat er nog geen ontmoeting is geweest. Dat kan van alles zijn.”

Wanneer de NL versie van ‘Catfish’ op de TV komt weet Woldberg nog niet. “We zijn nu interesse aan het polsen op de televisiemarkt. Ik heb goede hoop dat we aan de slag kunnen.”

Lees ook:Isa Hoes introduceert glimps: daten met bewegend beeld
Lees ook:Boer Zoekt Vrouw brengt ook vader van Boer Hans liefde
Lees ook:Catfish: digitaal verliefd op jong, mooi meisje, die oude dikke vrouw blijkt
Lees ook:Grenzeloos verliefd
Lees ook:Italiaanse mannen tuk op Nederlandse vrouwen

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>