Huilen met de kerstspecial van ‘All You Need Is Love’

Vanavond is het kerstavond en is wat is een Kerst zonder liefde?

Dus dat wordt met zakdoek en TV aan onder kerstboom zitten.

De verhalen van de geliefden in ‘All You Need Is Love’ van dit jaar zijn zo aangrijpend dat Robert ten Brink en zijn vrouw Roos het zelf ook niet droog houden…….

Dat vertelt het televisiemakende echtpaar aan het AD.

”Oma wil er nog wel eens doorheen praten, commentaar leveren, maar dan roepen we ‘sssst”’, aldus Roos. Robert vult aan: ”Onze aandacht gaat volledig op aan het programma”. Zelfs de kleinkinderen mogen geen roet in het eten gooien. Als zij er doorheen gaan tetteren ‘moeten ze maar even boven gaan zitten’.

Het wordt weer een traditionele tearjerker. ”Tranen? Zeker weten”, zegt de pater familias. ”Ook al hebben we alles in de montage al gezien. Als het dan allemaal samenkomt, met muziek eronder, dan houden we het niet droog”, gaat zijn vrouw verder.

De traditie op kerstavond is zo belangrijk voor Robert & Roos dat ze eisen dat hun 5 volwassen dochters nog elk jaar aanwezig zijn. Maar daar houdt het niet op: ”Eerste kerstdag is ook van ons”, aldus de presentator en zijn vrouw. ”Serieus, we zijn een terreurfamilie voor schoonouders”, geeft Robert toe. ”Op tweede kerstdag doen ze maar wat ze willen. Maar op eerste kerstdag gaan wij uitgebreid koken”, vult Roos aan.

Liefdes over de grens worden naar Nederland gehaald, zodat verliefde stelletjes de kerstdagen met elkaar kunnen doorbrengen. Na een warm onthaal op Schiphol toert Robert met de bekende ‘All You Need’ kerstbus door het land om zijn ingevlogen gasten naar nietsvermoedende geliefden te brengen.

In de volledig uitgedoste studio verrast Robert zijn publiek met bijzondere optredens van Caro Emerald en Waylon en wordt een aantal mensen ter plekke overvallen, waardoor iedereen het ultieme kerstgevoel beleeft.

‘All You Need Is Love Kerstspecial’, 24 december 2012 om 20:30 uur op RTL 4

Lees ook:Een echte gouwe ouwe: de ‘All You Need Is Love’ – kerstspecial
Lees ook:Boer Zoekt Vrouw-verslaafden: afkicken met Dr. Love!
Lees ook:Valentijnsdag: maak je liefde bekend!
Lees ook:Alleen is wel erg alleen met de feestdagen voor single mama’s
Lees ook:Dit koppel stierf na 74 jaar samen op Tweede Kerstdag

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>