Boer Zoekt Vrouw: De Speelfilm

LeveBoerenLiefdeHet wordt al kopuder en het is donker ‘s avonds om half 9. Dat wil zeggen dat de kijkcijfers van Boer Zoekt Vrouw de lucht in gaan.

Niet in de laatste plaats omdat het programma nu in de spannendste fase komt.

De 4 vrijgezelle boeren en 1 boerin ontvangen elk 3 logeetjes die ze tot nu toe 2x hebben gezien. Ik geef het je te doen.

En terwijl heel Nederland in spanning afwacht of er weer echte romantiek opbloeit op het platteland, is regisseur Steven de Jong begonnen aan ‘Boer Zoekt Vrouw’ De Film………

Hoewel de titel eigenlijk ‘Leve Boerenliefde’ is, is het klip en klaar dat deze produktie inhaakt op het kijkcijferkanon van de KRO. Afgelopen week zijn de opnames van start gegaan op het Friese platteland.

Daarin volgt de kijker boer Jelte (Cas Jansen) die na het verlies van zijn vrouw weinig zin heeft in een nieuw romantisch avontuur.

En al helemaal niet met iemand die het boerenleven niet begrijpt. De meest onwaarschijnlijke vonk die kan overspringen is die tussen hem en Wenda (Tatum Dagelet), de populaire presentatrice van ‘Boerenliefde’. U begrijpt….

Als die datingshow uitgerekend op Jelte’s erf komt opnemen, lijkt het een ultieme botsing van culturen te worden. Maar tegen alle vooroordelen over stadsmensen en boeren in, bloeit er tussen het jonge groen een bijzondere liefde op.

Komende zomer 2013 in de bioscoop. Met behalve Cas Jansen en Tatum Dagelet ook Waldemar Torenstra, Marit van Bohemen en Dirk Zeelenberg. Gerard Joling, Maik de Boer en Erben Wennemars hebben gastrollen. Nu is het wachten op Joop van den Ende’s ‘Boer Zoekt Vrouw: De musical’.

De leukste parodie blijft in elk geval Ipie uit Koefnoen.

Lees ook:Boer Zoekt App
Lees ook:Veel boeren zoeken weer een vrouw
Lees ook:Boer Zoekt Vrouw heeft de boer hartstikke sexy gemaakt
Lees ook:Boer Zoekt Vrouw: stadse cabaretière valt voor Achterhoekse melkveehouder
Lees ook:‘Boer Zoekt Vrouw’ leidt tot ‘Vrouw Zoekt Boer’

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>