Getrouwde vrouwen die erotische fantasieën hebben over filmsterren

Sommige vrouwen maken er zich ernstig zorgen over, omdat ze het gevoel hebben dat ze hun partner ontrouw zijn als ze fantaseren over mannelijke filmsterren of TV-hunks.

Ze zijn bang dat er dan een onderliggend probleem in hun relatie moet zijn, zoals verveling of een gebrek aan aantrekkingskracht. Maar er is geruststelling…….

Volgens Andrew G. Marshall is het zelfs zo dat je, als je denkt dat je geknuffeld wordt door Brad Pitt terwijl je in de armen van je partner ligt, een gezonde relatie hebt.

“Iedereen fantaseert. En slechts een klein percentage daarvan denkt alleen maar aan hun eigen partner. Een kwart van de bevolking geeft toe dat ze regelmatig verliefd zijn op minstens één bekende acteur of zanger”, aldus de relatietherapeut.

Je hoeft het ook zeker niet geheim te houden. Integendeel, praten over je fantasie kan een boost geven aan je seksleven. “Onze hersenen zijn ons belangrijkste seksorgaan, maar helaas ook het minst gebruikte”, aldus Marshall. ”Je moet zo creatief mogelijk zijn als het om je liefdesleven gaat. Als je gelooft dat je alleen elkaar aantrekkelijk mag vinden, werkt dat enorm beklemmend.”

En een verliefdheid op een Hollywoodhunk is de beste manier om de opties te verkennen, die je in het echte leven niet genomen hebt. Zo trouwen veel vrouwen met verstandige, lieve jongens, maar fantaseren ze over ‘bad boys’ uit films.

“Als paren de interesse in seks verliezen, dan leer ik hen om hun fantasieën over hun favoriete acteur te herbeleven, maar dan met hun eigen partner in de hoofdrol. Het geeft hen ideeën over wat ze samen kunnen uitproberen in bed”, aldus de therapeut.

Bovendien is het ook goed voor het zelfvertrouwen. “Na een tijdje voelen veel vrouwen zichzelf niet meer sexy. Fantasieën zijn dan een goeie hulp, want daarin heb je niet alleen een adembenemende man, maar ook iemand die helemaal gek is van jou”, besluit Marshall.

Lees ook:Een vaste relatie en toch fantaseren?
Lees ook:Fantaseren
Lees ook:Vrijgezellen worden depressief van kleffe stellen
Lees ook:De valkuil van de alleengaande
Lees ook:Ga niet uit eten als je voor het eerst gaat daten!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>