Nooit meer alleen uit eten dankzij een ‘foodbuddy’

BelgaQueenEr zijn weinig dingen die ik niet in mijn eentje gedaan heb in mijn leven. Ook naar een restaurant gaan als ik op (zaken)reis was. Ik vind het geen ramp, maar gezellig is natuurlijk anders.

Ik ken vrouwen die als ze alleen reizen per definitie op hun hotelkamer dineren. Maar ook mannen eten liever in gezelschap.

Melissa Merre kwam op een idee toen ze in een restaurant iedereen rondom haar op de smartphones zag tokkelen. “We zijn overactief op sociale media, maar toch hebben we steeds minder menselijk contact.”

Daarom lanceerde ze afgelopen zomer Mine Companion.…….

Dat vertelt ze in de Vlaamse krant De Standaard.

‘Never Eat Alone’ is het motto. Via het online platform mensen met elkaar in contact brengen om samen een hapje te eten, maar niet direct gezelschap hebben.
Een goed gesprek bij een goede maaltijd: meer hoeft het niet zijn. Minder ook niet.

Mine Companion benadrukt dat ze geen vermomde datingsite zijn en op de profielen hoeft dan ook geen foto gevoegd. Wel kun je aangeven wat je verwacht van een etentje: vriendschap, business partner, relatie, friends with benefits.

Verder geef je aan of je verlegen bent of een vlotte prater, wat je levensmotto en interesses zijn en waar en wat je het liefst eet. Na registratie krijg je de opties voor een zogenaamde ‘foodbuddy’.

Odertussen tekenden al enkele honderden mensen zich in. Registratie is gratis, en kost minder dan 1 minuut tijd, dus waar wacht je nog op?

Hieronder de persoonlijke favoriet van deze Ollandse als ze in Bruxelles is.

Lees ook:Friends with benefits: maatjes die ook minnaars worden
Lees ook:Mannen schransen om indruk te maken op vrouwen
Lees ook:Seks met je beste vriend(in) betekent niet het einde
Lees ook:Kunnen een man en een vrouw ook ‘gewoon’ vrienden zijn? V
Lees ook:‘Beste vriendinnen’ zijn voor vrouwen onontbeerlijk

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>