Mannen worden alleen maar leuker NA hun midlife-crisis

WakeUpCallVanaf een jaar of 40 begint de aftakeling van de man pas echt. Roken, drinken, eten, snoepen en te weinig beweging hebben steeds zichtbaarder sporen op het lichaam achtergelaten.

Voor ‘de jacht’ hoeft dat ook niet meer extra te worden onderhouden, dus de persoonlijke verzorging schiet er ook steeds meer bij in.

En dan hebben we het nog niet eens over de geestelijke aftakeling…….

Meneer zit in een wereld vol routineuze handelingen (zappen, naar de voetbal, naar de kroeg, naar dezelfde camping, naar dezelfde baas, met dezelfde vrouw) en lijkt het allemaal wel best te vinden.

Tot daar opeens het besef is dat de helft erop zit. Zoveel tijd verlummeld, zo kort nog maar te gaan.

Op die tweesprong in zijn leven kan de man kiezen: rommelt ie zo door richting begraafplaats of crematorium of gooit hij het roer nog 1x om?

Journalist Jan Dijkgraaf spreekt uit ervaring en schreef voor al die vrouwen van midlifers ‘Wake Up Call’.

Op vraag of vrouwen nog wel kunnen houden van een man die ineens raar gaat doen met auto’s, jonge vrouwen en andere kleding antwoordt Dijkgraaf vandaag in De Telegraaf. In feite verandert hij terug naar hoe hij ooit was. Hij wordt weer net zo vrolijk en net zo energiek als de jongen waar je ooit verliefd op werd. Hij wordt wakker geschud uit zijn winterslaap.”

Alhoewel de schrijver / ervaringsdesko er wel bij zegt dat de vrouw in kwestie wel mee moet veranderen, omdat midlifers wel vaak op zoek gaan naar een andere vrouw, waar ze zich jonger bij voelen. Want dat laatste is natuurlijk de crux.

Lees ook:Hoe ouwer, hoe ontrouwer
Lees ook:Rokende vrouw is minder aantrekkelijk voor mannen
Lees ook:Mannen in een blauwe BMW zijn het minst heer in het verkeer
Lees ook:Hoe het komt dat vrouwen van nu op mannen jagen
Lees ook:Gordon, aan de slag: Nederlandse vrouw is ‘hotter than her daughter’

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>