Met je smartphone naar bed of met je geliefde?

Ik maak veel en handig gebruik van alles wat het digitale tijdperk ons bracht.

Ik had als 1 van de eersten in Nederland een gsm en ook als 1 van de eersten een internetverbinding met eigen e-mailadres.

Ik twitter en blog me een slag in de rondte, maar er zijn grenzen.

Zo deed een collega laatst boos tegen mij, toen ik haar vertelde dat ik niet had opgenomen, omdat ik naar de supermarkt was. Ken je dat van die irritante types die heel hard in de rij bij de kassa hun privézaken eruit braken? En ook als ik met de hond naar het bos ga, neem ik niet op.

Ook ben ik een groot voorstander van restaurants waar de telefoon uit moet. Als je moeder op sterven ligt, is het wat anders, maar voor de rest: doe niet zo idioot. Er zijn mnsen die hun telefoon zelfs meenemen naar bed, als ze gaan vrijen. En nog erger: ze nemen nog op ook!!!!

Zo blijkt ook uit een enquête bij een groep Britten, uitgevoerd door Vodafone UK.

1 op de 3 ondervraagden vond het aanvaardbaar om zijn of haar gsm te beantwoorden tijdens het intieme moment. Het excuus daarvoor: je weet maar nooit welk belangrijk nieuws je krijgt.

Diezelfde reden wordt ook gebruikt voor andere evenementen, waar het eigenlijk niet gepast is om je gsm op te nemen. Denk maar aan een etentje of op een huwelijk. Toch vindt respectievelijk 54% en 51% het geen probleem om daar de telefoon te beantwoorden.

Veel mensen nemen hun gsm ook mee naar de badkamer, zo blijkt uit het onderzoek. 57% zou hem daar opnemen. Opvallend: meer mannen dan vrouwen vinden dit aanvaardbaar.

Lees ook:Mobiel flirten: het is niet echt ‘ons ding’
Lees ook:Voor wie Tinderen te plat of te snel is
Lees ook:Over seksproblemen praten we niet met onze partner
Lees ook:Wanneer een ‘five o’clock shadow’ kan en meer over scheren van heren
Lees ook:Britten vinden Fransen sexy

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Met je smartphone naar bed of met je geliefde?

  1. internet marketing

    Ons oordeel: prima site voor de algemene dater, of voor de single die het voor het eerst online wil gaan proberen. Goed ogende, en duidelijk werkende website. Minpuntje is het wat al te brede publiek wellicht, maar voor iemand die niet weet wat hij of zij precies zoekt is dit juist weer zeer aangenaam. Een voordeel zijn de relatief lage abonnementskosten. Ook leuk zijn de offline werkzaamheden (feesten e.d.) van de site; de betrokkenheid houdt voor hen niet op bij de PC.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>