‘Hemafrodiet’, man in push up-beha, is wereldnieuws

De normaalste zaak van Nederland: de HEMA is wereldnieuws.

Zij lanceerden afgelopen week een campagne voor hun mega push-up beha en gebruikten als boegbeeld daarvoor het mannelijke model Andrej Pejic.

Als een hermafrodiet (nu dus hemafrodiet gedoopt) in het vrije Nederland al zoveel stof doet opwaaien, kun je er zeker van zijn dat dit elders nog veel sterker is………..

Websites en blogs over de hele wereld schrijven erover. Van Canada tot India en van Rusland tot Australië: de ‘borsten’ van Andrej zijn hot.

‘Revolutionair en briljant’, vinden veel marketingexperts de stunt van de Hollandse Eenheidsprijzen Maatschappij Amsterdam. De bewuste advertenties worden overal naast geschreven artikelen geplaatst.

“Had ik ooit gedacht dat ik genoeg rondingen zou hebben om een push-up bh-advertentie te doen? Nee. Maar ik doe het goed of niet??”, aldus Andrej Pejic op Twitter.

Hij had van tevoren ook niet verwacht dat zijn foto’s voor zoveel ophef zouden zorgen. “Het is toch eigenlijk te gek. De wereld staat aan de rand van een depressie, militaire conflicten en ecologische rampspoed, maar ik ben gekleed in een beha wereldnieuws.”

Een compilatie van de reacties uit binnenlandse kringen….

Lees ook:Hemafrodiet krijgt eigen TV-serie
Lees ook:Mannelijk deel der natie op pikkies getrapt vanwege hermafrodiet
Lees ook:Push-up beha’s pushen ook het zelfvertrouwen
Lees ook:Lessen in tongzoenen door Jean Paul Gaultier
Lees ook:Hoe trek jij je beha aan en uit?

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>