Compleet transseksuele cabin crew bij PC Airlines

Begin dit jaar werden ze aangekondigd door PC Airlines uit Thailand: hun transseksuele stewardessen.

Inmiddels hebben ze hun opleiding erop zitten en dus maakte de luchtvaartmaatschappij deze week een heuse ‘maidenflight’ met bemanning van ladyboys.

In Thailand een heel vertrouwd verschijnsel en zelfs al de ‘derde gender’ genoemd, maar net als het transseksuele model dat de nieuwste push up-beha van de HEMA promoot, bracht het wel heel wat pers op de been………

Chayathisa Nakmai, Dissanai Chitpraphachin, Nathatai Sukkaset en Phuntakarn Sringern lieten zich de belangstelling op het vliegveld van Bangkok welgevallen.

De luchtvaartmaatschappij wilde oorspronkelijk alleen ‘echte’ mannen en vrouwen als crewleden in dienst nemen, maar dat veranderde van gedachten toen bleek dat heel wat ‘ladyboys’ gesolliciteerd hadden. Uiteindelijk kwamen de 4 bovengenoemde dames door de selectie.

Alhoewel de ladyboys weinig last hebben van discriminatie in het dagelijks leven van Thailand, worden ze officieel niet als vrouwen erkend. In hun paspoort staat nog steeds vermeld dat ze van het mannelijk geslacht zijn.

Lees ook:Genderneutraal: Thaise ladyboys en tomboys kleden zich zoals ze willen
Lees ook:YOUTUBE-HIT: Hoe versier je een vrouw? Met een Lamborghini!
Lees ook:Man, vrouw of neutraal? Australië erkent 3e sekse
Lees ook:69-jarige Antwerpenaar valt voor 19-jarige Thaise lady(boy)
Lees ook:Met je eigen sperma moeder worden: hûh?

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>