(Wreed)aardigheden van vrouwen jegens mannen

DrinksForFreeIn liefde en oorlog lijkt alles geoorloofd. Niet alleen door mannen.

Vrouwen kunnen er ook wat van.

Tenminste als we de heren moeten geloven…….

De top-10 der wreedheden die vrouwen, volgens de mannen van AksMen, hen aandoen………..

10. De telefoon niet opnemen
Ze gaf je d’r telefoonnummer, maar als je belt, dan neemt ze niet op. Je zelfvertrouwen dat je net weer een beetje had opgebouwd zakt als een plumpudding in elkaar. Of nog erger: ze heeft je een vals nummer gegeven, wat duidelijk maakt dat ze helemaal niet in je geïnteresseerd is en gewoon van je af wilde zijn.

9. Gratis drinken
Vrouwen gaan uit en geven niets uit. Toch consumeren ze op een avond heel wat. Goedkoop, doordat zij hun charmes gebruiken, zo niet misbruiken. Als man blijf je beleefd en je biedt haar een drankje aan. Dit accepteert zij natuurlijk onmiddellijk, dan flirt ze een beetje en schuift door naar een volgende man.

8. Aan het lijntje houden
Eigenlijk is ze wel klaar met de relatie, echter het uitmaken doet ze nog niet. Ze wacht totdat er een betere partij langskomt. Een echte dame zou eerlijk zijn. Zij niet. Soms is een vrouw zo gemeen dat ze ‘alvast nieuwe schoenen koopt, voordat de oude versleten zijn’.

7. Emotionele chantage
Het machtigste wapen van de vrouw zijn haar tranen. Ze gebruikt deze dan ook veelvuldig om haar zin te krijgen. Of ze barst uit in woede om de emotionele druk op haar partner te verhogen.

6. Fysiek geweld
Niet alleen mannen maar ook vrouwen kunnen huiselijk geweld gebruiken. Zo geven vrouwen weleens een klap. Terugslaan zal een heer niet zo snel doen, want dat mag niet. En hier maken vrouwen dankbaar gebruik van .

5. Kritiek in het openbaar
Het is nogal populair om mannen af te zeiken als kwezels. Dus in het openbaar levert zij graag commentaar op alles wat hij in haar ogen niet zo goed doet. Vrouwen krijgen hiermee vaak de lachers op hun hand, echter als mannen hetzelfde zouden doen, is de beer los.

4. Onduidelijkheid relatiestatus
Ze flirt lekker met je mee en laat je allerlei trucs uithalen. Het gesprek verloopt perfect. Eindelijk durft je haar telefoonnummer te vragen. Dan pas zegt ze ‘ik heb al een vriend’. Dat kon best wat eerder.

3. Geen seks
Eén van de ergste dingen die een vrouw een man kan aandoen is de seksstaking. Ze weigeren elke intieme toenadering en gebruiken het als straf, telkens als er iets niet loopt zoals zij het willen.

2. Mannen testen
Vrouwen testen voortdurend of mannen wel genoeg van hen houden. Een voetbaltraining of de mannenavond zijn immers minder belangrijk dan bij haar zijn? Ja toch? Mocht je haar desondanks ‘afwijzen’ dan zul je dat bekopen.

1. Flirten
Vrouwen willen voelen hoe ze begeerd wordt. Ze meten dit meestal door de jaloerse reacties van hun vriend te testen. Ze flirten ongegeneerd met andere mannen vlak voor de neus van hun vriend. Wreed en kinderachtig!

Lees ook:Mannen en vrouwen flirten evenveel, maar man ‘moet’ toenadering doen
Lees ook:De flirt, de balts, de hofmakerij: jongeren doen het online!
Lees ook:Wanneer krijg je haar telefoonnummer ?
Lees ook:Flirtende vrouwen bereiken meer in het leven
Lees ook:De foutste openingszinnen van dit moment en waarom ze zo fout zijn

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>