Mannen laten zich voor 1 dag borsten aanmeten (Cup C)

TemporaryBreastsDJ’s van het Duitse radiostation JAM FM waren zo nieuwsgierig naar hoe het voelt om een vrouwenlijf te hebben, dat ze naar een plastisch chirurg stapten.

John en Rasheed, die in Berlijn bekend staan om hun bizarre stunts, kregen zo elk een paar tijdelijke borsten aangemeten……..

Dat meldt Het Laatste Nieuws.

De mannen werden geïnjecteerd met 700 ml van een zoutoplossing en mochten daarna de straat op. Met de tijdelijke C-cup gingen ze naar de fitness, pasten ze bh’s en lieten ze hun borsten betasten.

“Beha’s zijn een marteling en elke vrouw zou een medaille moeten krijgen voor het dragen van zo’n monster”, postten de heren op de Facebookpagina van de radiozender.

Zo’n tijdelijke borstvergroting houdt ongeveer 2 weken aan. Momenteel wordt er door cosmetisch artsen gewerkt aan een ‘vakantievariant’ voor vrouwen: een borstvergroting die zo’n 2 weken aanhoudt.

Lees ook:Nieuw: een borstvergroting die 2 weken aanhoudt
Lees ook:Nederlandse mannen prefereren vrouwen met cup C
Lees ook:Mannen zijn stukken tevredener over haar borsten dan de vrouwen zelf
Lees ook:Beha-loos sexy in plaats van een opgehesen decolleté
Lees ook:Hoe trek jij je beha aan en uit?

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>