Bijna alle mannen bluffen over liefde voor sport om erbij te horen

OranjeGekken“Ik hou helemaal niet van voetbal, maar al mijn vrienden vinden het fantastisch. Ik heb geleerd om mee te bluffen, maar zonder bier vind ik het hele spektakel maar saai…….”

Aldus 1 van de 500 ondervraagde Britse mannen in een enquête over de echtheid voor sportliefde door LHDcarsupermarket.com.

9 van de 10 mannen heeft weleens gelogen een voorliefde voor sport te hebben, om indruk te maken op vrienden en collega’s.

Nu moet ik, als zijnde absoluut géén sportkijker, zeggen dat ik die vrouwen die zo overdreven fan zijn van het Nederlands Elftal ook niet geloof. Zij doen het op hun beurt volgens mij weer om hun vent een plezier te doen.

Voetbal is dan ook met stip op 1 de sport waar mannen het meest om liegen. 61% van de ondervraagden gaf toe zich geïnteresseerder voor te doen dan in werkelijkheid het geval is. Op de tweede plaats verbergen mannen hun afkeer voor de Formule 1, gevolgd door cricket en golf.

9% van de mannen zegt nog nooit te hebben gelogen over een sport. Eenderde van liegt ook over sportliefde op de werkvloer in de hoop hoger op te komen. Ook schijnen mannen regelmatig te liegen over het snappen van de spelregels van een sport. Dit is vooral bij het typisch Engelse cricket het geval.

Lees ook:Mannen praten liever over voetbal dan over hun relatie
Lees ook:Weinig echtelijke ruzies over TV afgelopen sportzomer
Lees ook:Gezamelijke liefde (of -haat) voor voetbal is goed voor de relatie
Lees ook:Mannen, vrouwen en liegen. De verhouding is 3 : 1
Lees ook:Vrouwen liegen meer over geld dan mannen

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>