Mooie vrouwen ruiken lekker, mooie mannen stinken

apen-kontMooie vrouwen ruiken lekker, mooie mannen stinken.

Door de beoordeling van foto’s van proefpersonen te koppelen aan het blind ruiken aan door hen gedragen T-shirts door mannen, bleek dat aantrekkelijke vrouwen ook gemiddeld lekkerder zweetluchten verspreiden.

Vrouwen daarentegen vonden mannenzweet vies, tenzij ze in hun vruchtbare periode zitten: tijdens hun eisprong vallen ze voor de stinkende hunks………….

Karl Grammer, een Weense hoogleraar Antropologie onderzoekt al enige decennia de invloed van vluchtige stoffen op menselijk gedrag

Lelijke vrouwen nemen mooie mannen bij de neus. Omdat minder mooie dames door hun uiterlijk gemiddeld genomen niet in aanmerking komen voor relaties met filmsterren, moeten ze hun nageslacht op slinkse wijze binnenslepen.

Apen, cavia’s en ook mensen scheiden daarom speciale stoffen uit, o.a. in vaginavocht. Deze zogenaamde copulines zetten bij makaken en andere apen de heren aan tot daden en blijken ook bij mensen dergelijke effecten te sorteren.

Hangt copuline in de lucht, dan worden de mannen hitsig. Proefpersonen die onwaarneembaar lage concentraties copulinen inademden, beoordeelden vrouwen die controlekerels als extreem lelijk zagen ineens als langbenige vamps.

Heeft een vrouw die niet vooraan heeft gestaan u eenmaal ingepalmd, dan bent u reddeloos verloren en zorgt uw biologie ervoor dat deze voortplantingsvoorzet niet kansloos naast het doel zal eindigen. Als klap op de vuurpijl jagen de copulines het testosteronniveau in de mannen op, wat weer tot extra hanengedrag leidt.

Dit zijn fragmenten uit een leuk geschreven artikel van Lucas Maillette. Het complete verhaal over geur, mannen, vrouwen en hitsigheid kunt vinden op de website NINETOFIVE. Zij waren aanwezig bij een lezing van Karl Grammer.

Lees ook:Vrouwen ruiken hun liefdesrivales op afstand
Lees ook:‘We zijn uiteindelijk allemaal loopse honden’
Lees ook:‘Alleen goed geklede mensen mogen een uitkering ontvangen’
Lees ook:Mannen en vrouwen zullen elkaar altijd blijven ruiken
Lees ook:Van mooie onbereikbare vrouwen krijgen mannen het aan hun hart

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Mooie vrouwen ruiken lekker, mooie mannen stinken

  1. Pingback: Wat communiceer je nu met je luchtje? | Relatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>