Een man met een griepje

Iedere vrouw weet het en mocht ze het nog niet weten, dan is zij bij dezen gewaarschuwd. Een man met een kou’tje is een ramp. Waarom? Omdat hij doodgaat. Tenminste, dat zegt hij, of liever gezegd, dat kermt hij vanuit het bed, vanuit de bank waarop hij ligt te kreunen en te pruttelen of vanuit zijn stoel, waar hij 48 uur lang op zit en niet vooruit te branden is……………

Want als een man een klein snotneusje heeft of een traanoogje of wat kou op de maag, nou, berg je dan maar. Hemel en aarde zul je moeten bewegen om er nog een lachje vanaf te krijgen, verder is er niets goed en alles vies wat je hem voorzet.

Grimassen heeft hij opeens te over. En praten kan hij al niet meer. Hij gaat tenslotte dood. ‘t Is maar dat je het weet.

Mogen wij een ieder vragen om mee te denken over de vraag: waarom moet dit zo? Zijn mannen echt zo kleinzerig of is het de ultieme verrekening met het maandelijkse vrouwengemekker (wie hoort er iets?) en de pijnlijke jaloezie om het feit dat zij geen baby’s kunnen baren? Of dat ze geen borsten hebben?

Of is het de schreeuw om de terugkeer naar de moederschoot? Mannetje wordt weer klein en hulpeloos. Maar zo verwend waren ze toen nog niet hoor. Dat komt weer door die vrouwen. En helaas, op een andere manier lekker de moederschoot bezoeken is er niet bij. Hij gaat tenslotte dood. Dan denk je toch niet aan seks? Je bent hard en ongevoelig.

Geef ‘m een pilletje. Dan is hij snel weer beter.

Lees ook:Eindelijk! De gebruiksaanwijzing voor mannen
Lees ook:Vrouwen met een hond in huis baren gezondere kinderen
Lees ook:Mannen zijn stukken tevredener over haar borsten dan de vrouwen zelf
Lees ook:Waarom mannen opgewonden worden van lange vrouwenbenen
Lees ook:De billen van een vrouw zijn meer nog dan haar borsten interessant voor de man

facebook share facebook share

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Een man met een griepje

  1. Layla

    haha, terwil ik dit lees, ligt mijn man ziek zwak en misselijk op de bank naast mij. Arme jongen, hij heeft het maar moeilijk, Vorige week was ik zelf ziek, maar ik kreeg lang niet zoveel aandacht als hij:) Ach, ik vind het ook wel weer fijn om hem te mogen verzorgen hoor. Misschien een combi van zijn schreeuw om de terugkeer naar de moederschoot en mijn behoefte om die moderschoot te vormen;)

      /   Reply  / 
  2. Lorena

    haha sja en dan haal ik speciaal soep, weetje lekker gezond met veel groente, bestelt ie een pizza. Ja, want als je ziek bent heb je veel eten nodig. Grrr. Eet ie 2 pizzaslices heeft ie geen honger meer, gaat dat ding weer in de vuilnisbak.

      /   Reply  / 
  3. Louis

    Mannen willen gewoon dat jullie vrouwen laten zien dat je echt zo goed kunt zorgen als je allemaal zegt. Laat maar eens zien dat je ervoor gaat en dat je niet stiekem met anderen aan het daten bent.

      /   Reply  / 
  4. Tom

    Zeggen vrouwen dat ze goed kunnen zorgen? Nooit gehoord…

      /   Reply  / 
  5. Popje

    Hier worden wel alle mannen over 1 kam geschoren zeg!!! Ik heb er toevallig een die zich afzonderd en waar ik me vooral niet mee moet bemoeien, dus niet generaliseren he dames!!!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>