Naakte man uit Buckingham Palace: heeft The Queen een minnaar?

queen_and_soldiersVreemd en heerlijk voer voor speculaties vormt een video van een naakte man die zich aan lakens laat zakken uit een van de ramen van Buckingham Palace, terwijl hij wordt gadegeslagen door Zweedse toeristes.

“Dit is voor een film, toch?”, zegt een van hen zodra ze in beeld komt.

De beelden verschenen gisteren op YouTube.

In de commentaren eronder wordt herhaaldelijk gesuggereerd dat het inderdaad gaat om filmopnamen: het zou niet voor het eerst zijn dat Buckingham Palace figureert in een speelfilm of commercial.

‘Totally fake’, schrijven anderen stellig. De bewegingen van de naakte man lijken niet helemaal natuurlijk als de camera wegzwenkt, en hij maakt op zeker moment zo’n enorme tuimeling, dat het ‘niet anders kan, of het moet om nepbeelden gaan’.

Intussen weigert het paleis commentaar te geven, meldt de Britse site Metro, dat ook zijn vraagtekens zet bij het filmpje. Het leukste commentaar dat ik las over het wonderlijke tafereeltje was iemand die suggereerde dat ‘The Queen Herself’ een nieuwe minnaar heeft.

Lees ook:Mannen: ga toch dansen !
Lees ook:Vrouwen: zo ben je dansend het meest sexy!
Lees ook:Justin Bieber & Selena Gomez in het paradijs
Lees ook:Heren, met deze dansbewegingen maak je de meeste indruk
Lees ook:Nederlandse vrouwen hebben (te)veel invloed op kleding van hun mannen

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>