Jim Bakkum heeft volgens de Nederlandse vrouwen het lekkerste wasbordje

JimBakkumSommige mannen hebben een sixpack. Anderen houden het liever op een onepack.

Zanger en musicalster Jim Bakkum is gisteren door de lezeressen van het tijdschrift Cosmopolitan uitgeroepen tot ‘hot body’ van deze zomer……….

De zanger zelf is erg verbaasd dat hij gewonnen heeft.

“Jan Kooijman is een goede vriend van mij en hij heeft echt een ‘hot body’ maar hij staat gewoon onder mij!” vertelt de winnaar aan NU.nl.

Jim Bakkum blijft nuchter onder de titel van heetste lichaam al weet hij wel wat hem nu te doen staat. “Ik ben heel blij met de prijs. En geen druk, ik ga hierna gelijk weer naar de sportschool.”

In het dagelijks leven probeert hij al zo veel mogelijk te sporten en zo gezond mogelijk te eten, al heeft ook hij dagen waarop hij zondigt. “Ik vind bruine basterdsuiker het lekkerst. Echt, ik eet dat het liefste. Dan maak ik een witte boterham met een laag boter en een dikke laag bruine basterdsuiker.”

Als BN’er voelt hij vaak wel de druk om er goed uit te zien. “Ik heb altijd de neiging om mijn buik in te houden. Je bent je toch bewust van het feit dat mensen naar je kijken en foto’s maken. Thuis loop ik rond met een bierbuik,” grapt hij.

Lees ook:Hoezo stinken? Vrouwen vinden mannen die knoflook eten juist lekkerder!
Lees ook:Joe Manganiello is meestbegeerde heerschap ter wereld
Lees ook:Dries Roelvink-bruin zijn is het aller-onaantrekkelijkst
Lees ook:Wow Adam Levine: The Sexiest Man Alive!
Lees ook:13 sexy mannelijke BN’ers shirtless voor op de plee

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>