Sporten op stiletto’s: een strakkere kont en super seks!

pierre-hardy-shoesSteeds meer Amerikaanse vrouwen gaan naar de sportschool, niet niet hun sneakers, maar met hun hoogste hakken onder de arm.

En de rage is al aan het overwaaien naar Europa.

Trainen op hakken belooft namelijk een strakkere kont en slankere bovenbenen en als klap op de vuurpijl: intensere orgames.

En welke vrouw zegt er dan nog mee……

Tijdens ‘The Heel Hop Workout’ en ‘Stiletto Strength’ voeren deelnemers lichte oefeningen als squats en sit-ups uit op hoge hakken.

Ook Victoria Beckham zette onlangs op Twitter een foto van zichzelf op palen lopend op de band. Dit zou niet aleen haar bovenbenen en billen beter trainen, het zou ook goed zijn voor heupen en buikspieren.

De Britse fitnessinstuctrice Nikki: “Toen ik paaldansoefeningen deed op hoge hakken voelde ik mijn beenspieren harder dan ooit. En dat is niet zo gek, want de beste sportoefeningen doe je heuvelopwaarts. Als je enkels hoger staan dan de rest van de voet, moeten de kuit-, heup- en been- en bekkenboedemspieren harder werken.”

Dat laatste werkt dan weer in het voordeel van de seksuele beleving van vrouwen. De Italiaanse urologe Maria Cerruto van de Universiteit van Verona deed onderzoek naar dit fenomeen.

Zij ontdekte dat vrouwen die hun hak in een hoek van 15˚ ten opzichte van de grond droegen (een hak van ongeveer 7 cm) 15% minder elektrische activiteit in hun bekkenspieren hadden.

Daardoor zouden die sterker worden, wat helpt tegen incontinentie, bekkenpijn en bovendien een positief effect heeft op de seksbeleving.

Ook schoenontwerper Jan Jansen bevestigt het. In een interview met ’De Gelderlander’ reageert de schoenengoeroe met: ”Ja, haha. Ik weet al 45 jaar dat hoge hakken goed voor de seks van een vrouw zijn. Het bekken wordt erdoor gekanteld en de spieren aldaar ontwikkelen zich.”

Lees ook:Hoe hoger ‘s vrouws hakken, des te behulpzamer is de man
Lees ook:Je voeten laten volspuiten, teneinde op stiletto’s te kunnen lopen
Lees ook:Waarom alle vrouwen wel iets met schoenen hebben
Lees ook:Hoe lekker vinden vrouwen een man op hakken?
Lees ook:Balkon van Romeo & Julia TE HUUR

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>