Heren: hijs je broek omhoog, de vrouwen gruwen ervan!

baggypantsordinanceIk dacht eigenlijk dat de trend van de laaghangende broek bij mannen alweer voorbij was, waarbij je ongevraagd buik en boxershort krijgt te zien en het benadrukt wordt hoe weinig billen het heerschap dat erin zit heeft.

Maar kinderidolen zoals Justin Bieber dragen dat nog steeds. Het is in elk geval de trend waar volwassen vrouwen het meest van gruwen………

De webshop JonesandJonesfashion.com ondervroeg 1000 modeminnende vrouwen naar wat volgens hen de grootste modemissers van mannen en vrouwen in de 21ste eeuw zijn.

Naast de typische ‘fashion faux-pas’ als sokken in sandalen en merktassen die nep zijn, staan er een aantal onverwachte missers hoog in de lijst.

Op nummer 3 staat het trainingspak (campingsmoking) met 14% van de stemmen. Deze ‘trend’ uit de jaren 90 maakte weliswaar een comeback, maar wordt niet gewaardeerd.

De jeans-legging, ook wel ‘jeggings’ genoemd, staan met 17% van de stemmen op de tweede plaats.

Maar de ultieme modemisser is met 21% de laaghangende broek. Deze trend, waarbij de broek onder het achterwerk bungelt, is de meest overschatte trend.

Een woordvoerster van de webshop zegt dat het interessant is om te zien hoeveel vrouwen er tegen de lage broek-trend zijn, zo meldt de Daily Mail. “Het lijkt erop dat jonge mannen niet bijhouden wat jonge vrouwen van bepaalde modetrends vinden, en deze look is nu het mikpunt van kritiek.”

Andere trends die volgens de ondervraagden op de ‘zwarte lijst’ staan zijn de leren broek, goedkope juwelen en denim op denim.

Lees ook:Joe Manganiello is meestbegeerde heerschap ter wereld
Lees ook:Vandaag is de ideale dag om zwanger te worden
Lees ook:Genieten van goed geklede mannen?
Lees ook:Vader Zhou roept op om niet te stemmen op zoon Zhou (CDA)
Lees ook:Als je klef wilt zijn: de 2-persoons onderbroek

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Heren: hijs je broek omhoog, de vrouwen gruwen ervan!

  1. Edith

    Ik gruw er net zo erg van als begin vijftigers in een broek tot onder de oksel.Tja tussenweg mss heren?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>