Dit is de mooiste man ter wereld en hij is niet Europees!

rohit-khandelwal.jpgDe Aziatische vrouwen zijn vaak grote schoonheden. Er zijn hele volksstammen westerse mannen die er enorm op glijden. De Aziatische man is buiten zijn landsgrenzen wel populair bij homo’s, maar er zijn niet veel vrouwen die er hun huwelijksmateriaal in zien.

Maar let op: Mr. India, Rohit Khandelwal, is nu ook Mr. World en hij mag zich dus de mooiste man ter wereld noemen. Hij is de eerste Indiër ooit die deze prijs wint. De 26-jarige schoonheid is model, acteur en televisiepersoonlijkheid.

Na een spannende finale in het Engelse stadje Southport won Rohit Khandelwal nipt de finale van Mr. World 2016. Een professionele jury en de kijkers besloten samen dat de Rohit de knapste man ter wereld is, in elk geval dit komende jaar. Naast de titel en eeuwige roem kreeg hij ook $50.000,- in de pocket.

De hunk heeft er wel wat voor over moeten hebben. Hij trainde een jaar lang onder begeleiding voor de wedstrijd, zodat hij gespierder werd, maar ook weer niet té. Aan India Times vertelt Rohit hij dat hij het nog amper kan geloven: “Het lijkt wel een droom, maar ik ben verschrikkelijk trots op mezelf en ik hoop dat ik andere mannen in India kan inspireren.”

Lees ook:Lekkerste vent van NL: een James Bond die ook nog eens ideale schoonzoon is
Lees ook:De mooiste man ter wereld komt uit Denemarken
Lees ook:De omgedraaide wereld: Indiase vrouwen slikken gevaarlijke pillen voor voller schoonheidsideaal
Lees ook:De Champions League wint het bij mannen van bloedmooie vrouwen
Lees ook:Hoe geil is de nieuwe Coca Cola Light-man?

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>