Mannen over vrouwen: als je haar maar goed zit!

Hairdresser_gif

9 van de 10 mannen ziet het niet eens als vrouwlief naar de kapper is geweest, maar toch beweren ze dat een verandering aan het haar het beste is wat een vrouw kan doen om er op haar best uit te zien.

Zo blijkt uit een enquête door NiceNEasy onder 2000 mannen en vrouwen.

73% van de heren vindt een nieuw kapsel het beste dat een vrouw kan doen. Vrouwen stemden daar mee in: meer dan de helft heeft meer zelfvertrouwen na een haarkleuring. Daarnaast voelt 62% zich beter over zichzelf en is 52% zelfs gelukkiger met een geslaagd kapsel.

“We weten allemaal dat een eerste indruk belangrijk is en het haar van een vrouw is nu eenmaal het eerste wat je opmerkt. Een goede snit met een mooie kleur, levendigheid en glans maken je onmiddellijk jonger, aantrekkelijk en verfijnd”, verklaart psychologe Rachel Dawson de kracht van het kapsel.

Andere beautybehandelingen zijn dan weer nutteloos, althans als je indruk wil maken op mannen. Slechts 3% van hen vindt namelijk dat een spray tanning knapper maakt en maar 1% is fan van valse wimpers.

Ook happy single Ippie gaat maar ‘ns naar de kapper:

Lees ook:Man verandert in leven 3x van kapsel, vrouw wel 50x
Lees ook:Vrouwen zien in 1 oogopslag van elkaar hoe dik ze zijn
Lees ook:Gouden combinatie: woman in red, man in grey
Lees ook:Mannen geven meer geld uit aan eerste date dan vrouwen
Lees ook:Liever mooi kapsel dan sexy outfit op 1e date

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>