Vrouwen worden steeds mooier. Mannen niet.

Heren, het goede nieuws van vandaag is dat de evolutie ervoor zorgt dat de vrouwen alsmaar mooier worden.

Het slechte nieuws is dat jullie looks er niet op vooruit gaan………..

Onderzoek van de Universiteit van Helsinki naar het verband tussen fysieke aantrekkelijkheid en succes bij voortplanting, heeft uitgewezen dat mooie vrouwen meer kinderen krijgen dan hun minder aantrekkelijke zusters.

Bovendien krijgen die mooie vrouwen dan weer meer meisjes. Die dochters krijgen op hun beurt ook meer dochters en zo worden de goede vrouwen-genen van generatie op generatie doorgegeven.

Het Finse onderzoek bevestigt eerdere research van Satoshi Kanazawa vande London School of Economics. Hij ontdekte dat aantrekkelijke ouders veel vaker dochters krijgen dan gemiddeld. Volgens zijn onderzoek krijgen aantrekkelijke stellen 26% minder zonen.

Wat de mannen betreft is er geen vergelijkbare ontwikkeling. Bij hen spelen de looks een minder grote rol in het evolutieproces.

Mannen zijn gevoelig voor mooie vrouwen. Voor vrouwen daarentegen is hoe een man eruit ziet veel minder belangrijk dan dat hij in staat is voor haar en haar nakomelingen te zorgen.

Lees ook:Mooie ouders krijgen dochters. Lelijke mensen maken zonen.
Lees ook:Knappe mensen hebben ook knappe koppen
Lees ook:Redelijk mooie vrouwen baren de meeste kinderen
Lees ook:Intelligente mensen zijn trouwer
Lees ook:Waarom alle vrouwen ook lesbische seks willen

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>