Ook al zie je elkaar in geen 60 jaar: Oude Liefde Roest Niet

Leni Imink (85) & Rob Bezold (84) waren 60 jaar geleden verloofd, maar in de tijd dat een huwelijk nog ‘namens wederzijdse ouders’ werd aangekondigd, kwam het niet van trouwen omdat hun families dat niet zagen zitten.

En dan gebeurt er wat je in televisieprogramma’s als ‘Memories’ ook ziet. Het leven gaat door. Beiden trouwen en stichten een gezin met een ander, maar die allereerste grote liefde blijft altijd in je hart branden. Leni schreef zelfs een ontroerende brief aan Rob, waarin ze hem eerlijk meldde dat ze nog altijd van hem hield. Maar die durfde ze uiteindelijk niet te verzenden. Hun beider partners zijn inmiddels overleden.

Leni ontwikkelde zich tot een succesvol musicus. Ze speelt piano en componeerde voor artiesten als Willeke Alberti. Onlangs verscheen een biografie over haar boeiende leven. En toen gebeurde het alsnog.

Rob las het en nam direct contact met Leni op. De liefde was nog springlevend. Vandaag treden ze alsnog in het huwelijk in Dordrecht. Lang zullen ze leven en liefhebben!

Lees ook:Het feit dat mensen samenwonen, zorgt er juist voor dat ze uit elkaar groeien
Lees ook:Het huwelijk behoedt mannen voor beroertes
Lees ook:Mannen trouwen omdat hun vrouwen dat willen. Zeggen ze.
Lees ook:Vrouw is haar geheugen kwijt en trouwt daarom voor 2e x met zelfde man
Lees ook:‘Trouw geld, geen liefde’

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>