Na de dood van hun kind vonden deze gescheiden ouders hun liefde terug

Het overlijden van je kind is toch wel het zwaarste wat je kan overkomen. het verdriet van vader en moeder is vaak zo intens dat ze niet meer op 1 golflengte zitten. Immers: iedereen rout op eigen wijze.

Paren die een kind verloren scheiden dan ook dikwijls. Maar er zijn ook de omgekeerde situaties. Dat de dood van een kind de ouders dichter bij elkaar brengt. Zelfs nadat ze al gescheiden zijn…..

Daarover bericht vandaag Het Laatste Nieuws.

Laura Knaapen kwam op 8 maart 2014 om het leven op de E314 in het Belgische Zonhoven, samen met 6 andere jongeren. Ze zaten in één BMW, die tegen een vrachtwagen kanlede en in brand vloog. Na het ongeval begon Laura’s moeder haar ex-man Guido vaker te zien. Dat begon al met de uitvaart die ze samen ~hoe moeilijk ook~ moesten regelen.

“Ik had toen wel een vriend”, vertelt ze. “Maar met hem kon ik er niet over praten. Mijn ex-man was de enige die begreep wat ik voelde. Het ongeval gebeurde in maart en in mei zijn we samen naar Frankrijk gegaan om wat te bekomen. Daar zijn we opnieuw een koppel geworden. In augustus ben ik weer bij Guido gaan wonen.”

Nathalie & Guido slapen al sinds de eerste dag in de kamer van Laura. Ze trouwen dit weekend ook een voor hun overleden dochter, die altijd hoopte op een hereniging van haar ouders.

Illustratie: ‘The Grieving Parents’ by Käthe Kollwitz

Lees ook:‘Piloten moeten z.s.m. aan de vrouw om gekkigheid te voorkomen’
Lees ook:Steeds minder kinderen wonen bij hun vader en moeder in 1 huis
Lees ook:Kind van gescheiden ouders – deel II
Lees ook:Française trouwt met haar geliefde, die in 2009 overleed
Lees ook:Vechtscheiders moeten op diploma-uitreikingen hun strijdbijl begraven

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>