Dader Orlando bewijst: homohaters zijn zelf gay

Omar Mateen schoot van zaterdag op zondag 49 mensen dood in nachtclub Pulse, 53 mensen raakten gewond. Even later werd hij zelf gedood door de politie. IS claimt de verantwoordelijkheid voor de aanslag.

De stelling dat homohaters zelf ~al dan niet verkapte~ homoseksuelen zijn, lijkt hiermee zeer bloedig bewezen. De terrorist was namelijk zelf een frequente bezoeker van gayclubs en gebruiker van homo-apps…..

Dat melden vaste bezoekers van Pulse in The Los Angeles Times. Eén van hen ‘sprak’ regelmatig via de app Jack’d met de schutter, maar kende hem niet persoonlijk. Pas zaterdagavond zag hij Mateen voor het eerst.

De botsing tussen homoseksuele gevoelens en de heersende moraal creëert een inwendig conflict. Om dat op te lossen vindt ‘reactieformatie’ plaats, waarbij de ‘onaanvaardbare’ homo-erotische omgezet worden in het tegenovergestelde: namelijk homohaat.

Volgens The Orlando Sentinel zat Omar regelmatig dronken in een hoekje van de bar. Ooggetuigen zeggen dat hij daar zeker niet zat om de zaak te doorzoeken op mogelijkheden voor een aanslag.

Lees ook:Een homohater is 9 van de 10x zelf homo
Lees ook:Louis Talpe & Joke v/d Velde zijn de meest sexy zuiderburen
Lees ook:Wanneer vrouwen hun vriendje wel op kunnen vreten
Lees ook:Effe appen om de verkering uit te maken
Lees ook:Met botox blijf je lachen ook al breek je doormidden van verdriet

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>