CEO Darren Huston van Booking.com weg vanwege affaire

Darren Huston, de CEO van hotelboekingssite Booking.com en moederbedrijf Priceline Group heeft zijn functie per direct neergelegd.

Hij heeft een affaire aangeknoopt met een van zijn medewerkers en is daarmee in strijd met de interne gedragscodes….

Het plotse vertrek van de 50-jarige bobo volgt op een onderzoek door meerdere bestuurders van Priceline. Daarin is vastgesteld dat Huston zich ingelaten had met praktijken die gezien zijn functie niet door de beugel konden.

Nadere details over de amourette op de werkvloer zijn niet prijsgegeven, behalve dat het om een persoonlijke relatie gaat met een medewerker die niet onder Hustons directe leiding viel en dat hij daarom ook uit eigener beweging is opgestapt.

Zijn taken bij Priceline worden voorlopig waargenomen door voorzitter en oud-topman Jeffery Boyd. Bij Booking.com wordt hij opgevolgd door Gillian Tans, de huidige operationeel directeur van het dochterbedrijf.

Lees ook:Cameraman viel flauw bij repetitie live keizersnede
Lees ook:Door als midlifer veel te bewegen verklein je het risico op Alzheimer
Lees ook:Vrouwen willen wel ‘down-daten’, mannen vaak niet ‘up-daten’
Lees ook:Overspel-site is groot succes
Lees ook:Swipe omhoog als je iemand superleuk vindt!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>