Moeder en zoon die incestrelatie hebben, inmiddels ondergedoken

Afgelopen week maakten de Britse moeder Kim (52) en haar biologische zoon Ben (32) bekend dat ze verliefd op elkaar waren, een paar vormden en zelfs een kind met elkaar willen.

Dat deze incest, genaamd GSA, nog steeds een loeiend taboe is, blijkt uit het feit dat het ‘liefdespaar’ inmiddels is ondergedoken.

Dat meldt RTL Nieuws.

Kim stond haar zoon direct bij de geboorte af en ontmoette hem pas weer een paar jaar terug. Ze ontdekte dat ze andere gevoelens had voor hem, dan de normale ouder-kind-liefde. Ze las een artikel over Genetic Sexual Attraction (GSA) en toen viel het kwartje: ze was verliefd op haar zoon.

Dit kan alleen gebeuren als bloedverwanten niet samen opgroeien. een normaal gezinsverband houdt de incest (meestal) buiten de deur.

Het bleek wederzijds. Ben scheidde van zijn vrouw in Amerika, ze vestigden zich in Michigan en het omstreden stel besloot hun liefde openbaar te maken middels een interview in ‘The New Day’.

De autoriteiten in de staat Michigan kregen lucht van het verhaal en kondigden aan dat er 15 jaar cel staat op een dergelijke incestrelatie, als er een klacht over hen binnenkomt. Tot op heden is daarvan nog geen sprake. Kim en Ben zijn desondanks ondergedoken.

In de Verenigde Staten zijn nog twee staten waar incest niet strafbaar is: Rhode Island en New Jersey. Het is niet bekend waar het stel nu zit.

Lees ook:Vrouw wil na 30 jaar weerzien een kind van haar biologische zoon
Lees ook:Dit koppel stierf na 74 jaar samen op Tweede Kerstdag
Lees ook:Getver, Turks mishandeld ventje wordt liefdevol geadopteerd door lesbisch paar
Lees ook:Oegandese zangeres ondergedoken na wraakporno
Lees ook:Franse president zegt NON tegen vrouw en stiefzoon die OUI willen zeggen

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>