Vrouw vindt na 38 jaar moeder terug en hoort dat ze getrouwd is met haar broer

Andrea&LeandroNa 38 jaar heeft de Braziliaanse Andriana eindelijk haar moeder gevonden.

Die laatste liet haar achter toen ze 1 jaar was.

Tijdens de ontmoeting deden moeder en dochter echter een akelige ontdekking: Andriana is getrouwd met haar broer, die achtergelaten werd door dezelfde moeder…………

De 39-jarige Adriana en Leandro (37) stapten 7 jaar geleden in het huwelijksbootje. Een fantastische dag voor 2 mensen, die allebei als baby’s achtergelaten werden door hun moeder en nu alle narigheid van vroeger achter zich konden laten.

Het ging zelfs zo goed dat Adriana besloot om na 38 jaar haar moeder Maria op te zoeken. Dankzij een televisieprogramma lukte het haar. Een emotioneel weerzien volgde, met een verrassende afloop. Wat Adriana immers niet verwacht had, was dat haar moeder haar zou vertellen dat ze ook nog een broer heeft, die Leandro heet en 2 jaar na haar uit haar leven verdween.

Leandro wist dat zijn moeder ook Maria heette, maar had nooit gedacht dat het om dezelfde vrouw ging. Tot nu dus. “Ik durf niet naar huis te gaan en Leandro te vertellen wat ik nu weet”, zei Adriana tijdens het interview. “Wat als hij nu niet meer met me getrouwd wil zijn?”

Gelukkig was de vrees van de Braziliaanse ongegrond. Het koppel blijft getrouwd en de liefde is er niet minder op geworden. “Alleen de dood zal ons scheiden”, zegt Adriana. “Als we het van tevoren wisten, zou het natuurlijk anders gegaan zijn. Maar het doet er niet meer toe: we houden van elkaar en dat hebben we onze familie ook duidelijk gemaakt.”

Lees ook:Adriana Lima tipt mannen voor Valentijnsdag
Lees ook:51-jarige vrouw, 2x getrouwd geweest, nu pas ontmaagd
Lees ook:Burger King-vondeling is nu 27 en zoekt haar moeder
Lees ook:Kom op: Braziliaans vrouwendorp zoekt vers mannenvlees
Lees ook:Bejaarde F1-baas Ecclestone (81) trouwt Braziliaanse schone (35)

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>