31-jarige man valt op 91-jarige vrouw: toyboy of gerontofiel?

Sinds zijn 18e heeft Kyle Jones al dates met vrouwen van boven de 50.

De laatste aanwinst van de 31-jarige Amerikaan is de 91-jarige Marjorie.

Zij is maar liefst 40 jaar ouder dan zijn moeder.

En Kyle heeft momenteel ook nog dates met 4 andere oudere ladies…..

“Sommige mensen houden van blondines, brunettes of mensen van hetzelfde geslacht. Ik kies voor iets anders”, is zijn uitleg.

Marjorie & Kyle leerden elkaar kennen in een boekenwinkel. Hij vroeg haar telefoonnummer waarop zij instemde met een afspraakje.

Dat ze heel wat wenkbrauwen doen fronsen met hun relatie, kan het stel niet schelen. Ze komen dan ook openlijk uit voor hun gevoelens en laten ons met plezier weten dat hun seksleven dik oké in orde is. “We kunnen onze handen niet van elkaar afhouden.”

Kyle lust er wel pap van, van de (over)rijpe dames. Naast de 5 die hij al bemint, zoekt hij actief op datingsites en chat hij de hele dag door. Wat hij het meest aantrekkelijk vindt? Hun neklijn en rimpels. Maar ook de grijze haarkleur kan op heel wat sympathie rekenen. “Meestal kies ik voor dames tussen 60 en de 80.”

Gelukkig houdt Kyle ook Majorie te vriend. “In het begin was ik erg jaloers op de andere vrouwen”, vertelt ze. “Toch weet ik dat Kyle altijd naar mij terugkomt, hij vertelt me dat ik de beste ben. Daarmee neem ik genoegen.”

Ook over de toekomst heeft de ‘extreme toyboy’ nagedacht. “Ik hoop ooit met een dame te kunnen samenwonen, maar vrees dat ze lang voor mij zullen sterven.”

Lees ook:46-jarige vrouw baart kind voor haar homo-zoon
Lees ook:106-jaar oude vrouw doet toyboy
Lees ook:Vrouw date man die haar broer blijkt te zijn
Lees ook:5 dingen waar je op je sterfbed spijt van hebt
Lees ook:Oude liefde: we vinden het allemaal prachtig, maar het wordt zeldzaam

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>